constantinos9 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Εμένα πάντως μου ακούστηκε γλυκύτατο και πολύ όμορφο με διακριτικές πινελιές throughout. Μπράβο... Δώσε όμως και καμμιά λεπτομέρεια... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 ωωωω... με μίλησε ο Κώστας από πάνω να περάσω και να ακούσω... και τι καλά που έκανα. Μου αρέσει. Ομολογώ ότι η μίξη ίσως να ήθελε λίγο καθάρισμα, αλλά όλες οι ίδεες μέσα είναι πολύ καλά δομιμένες και μπράβο σου. Όλο το πακέτο λέει! (Αυτό το σόλο όργανο τι στο καλό είναι? Κάτι σαν όμποε μου ακούγεται αλλά καμμία σχέση. Μου φαίνεται μάλλον εκνευριστικό... σορρυ). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για το feedback παιδιά :) @audiokostas όντως μίξη ίσως ήθελε λίγο καθάρισμα (ήταν εντελώς home η κατάσταση) @nikolas τρομπετίτσα και ακορντεόν είναι φίλε τα φυσικά όργανα που ακούγονται, δε βγήκαν και πολύ καλά στη μίξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση