JohnyX Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα φίλοι νοιζάδες !!! Βρίσκομαι σε αναζήτηση μαγνητών και είμαι ανάμεσα στα εξής σετ : 1) Fender Texas special 2) Fender Hot noiseless Το είδος με το οποίο ασχολούμαι είναι blues rock. Και η κιθάρα είναι fender stratocaster. Οπότε και θα προτιμούσα περισσότερο "ζεστό" ήχο παρά πριμαριστό. Υπάρχουν φίλοι κιθαρίστες οι οποίοι έχουν παίξει ή απλά έχουν αυτά τα σετ μαγνητών για να μου δώσουν τα φώτα τους ? ??? Απ' όσο έχω ακούσει και τα δύο σετ είναι κοντά περίπου σε αυτό που θέλω να παίξω ... ποια είναι η άποψη σας ? Τα υπέρ και τα κατά ? Μήπως έχετε και κάποια άλλη πρόταση σε κοντινό budget ?? Cheers !! :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 μεσαια θα χρειαστεις..texas blues με κλειστα ματια..και ενα σετ πολυ κοντα σ'αυτον τον ηχο αλλα πολυ πιο οικονομικο...tonerider city limits.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 57/62 http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyX Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Καλημέρα ! Οι texas special πως ακουγονται με fuzz κ overdrive?? Ειναι εφε π χρησιμοποιώ πολύ συχνά γι'αυτό κ η ερώτηση ! Τους 57/62 δν τους ξέρω..τίποτα λεπτομέρειες ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Απο ότι θυμάμαι απο τότε που τους είχα,επειδή οι texas specials είναι high output μαγνήτες σε σύγκριση με τους άλλους fender δεν ακουγόταν και πολύ καλά με fuzz .Το αντίθετο ίσχυε για το overdrive.Mε το overdrive ακουγόταν πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Αν ειναι μόνο ανάμεσα στα 2 σετ Texas specials papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyX Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 Για τους fender custom shop 69 τι γνώμη έχετε ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 Αφού πας για blues ήχο, κατά την άποψή μου, πρέπει να μείνεις μακριά από noiseless και hot μαγνήτες. Προσωπικά θα πήγαινα σε ένα από τα παρακάτω σετ, τα οποία είναι και τα καλύτερα που βγάζει η fender για strat: Custom shop '54 Custom shop 57/62 Custom shop '69 Είναι και τα τρία σετ κλασσικός στρατ ήχος, low output (οι 57/62 είναι μάλλον οι πιο low) και αποδίδουν σούπερ με overdrive/distortion. Οι '54 έχουν λίγο πιο έντονα μπασομεσαία ενώ ο bridge τους είναι αρκετά δυνατός. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyX Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 Αφού πας για blues ήχο, κατά την άποψή μου, πρέπει να μείνεις μακριά από noiseless και hot μαγνήτες. Προσωπικά θα πήγαινα σε ένα από τα παρακάτω σετ, τα οποία είναι και τα καλύτερα που βγάζει η fender για strat: Custom shop '54 Custom shop 57/62 Custom shop '69 Είναι και τα τρία σετ κλασσικός στρατ ήχος, low output (οι 57/62 είναι μάλλον οι πιο low) και αποδίδουν σούπερ με overdrive/distortion. Οι '54 έχουν λίγο πιο έντονα μπασομεσαία ενώ ο bridge τους είναι αρκετά δυνατός. οι '69 πως σου φαίνονται φίλε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 οι '69 πως σου φαίνονται φίλε ? Πολύ ωραίοι αλλά είναι οι πιο πριμαριστοί από τα 3 σετ που σου παρέθεσα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση