fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Απίστευτο... θυμάσαι.... απίστευτο! :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Ωραίο ταξίδι, pipityri, το 18λεπτο Σε παλαιότερες εποχές θα το φιρίκωνα... Το άκουγα στην ταμπλέτα τα απογεύματα στις διακοπες και το φχαριστιομουνα καργα... Τωρα που τοβαλα ΣΤΟ μόνιτορ, στο σπίτι, μεστειλε... (Κατευθείαν στο ψυγείο για ποτακι) Αυτο που θέλω να πω, εν ολίγοις, ειναι 1. Είστε σούπερ - εκπληκτικοί!! 2. There is no place like home Ευχαριστώ σας για τις υπέροχες μουσικές σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Το μοναδικο που δεν μου αρεσε ηταν ο τιτλος, επρεπε να ειναι Mixolydian explosion. Η μπαντα γκρουβαρει και ο Pipityri σπερνει στον κηπο του Jeff. Μετα απο αυτα που ακουσα θελω επειγοντως κιθαρα με τρεμολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 πολυ ωραιο, σημερα το ακουσα "τσι προκοπής" ολο, το ακουσα απο το λαπτοπ πρωτη φορα. Τωρα το ακουσα καλυτερα καλυτερα και κανατε πολυ ωραιο τζαμαρισμα. Ωραια τα θεματα, η "φρασεολογια" που θεμελίωσες ! Και ο πληκτρας ωραια το πηγε, Ολοι ωραιοι! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Dinosp, χαίρομαι που το τεμάχιο σε συντρόφευσε στις διακοπές σου. Κουφή Λεοπάρδαλη, μου θυμίζει εκείνη την άλλη κουβέντα που είχαμε, εσύ το ακούς σε B mixolydian, εγώ σε A lydian-δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ εμείς οι δυο. ;D Να΄σαι καλά cos_dr! Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας. :) Δεν κάνει τίποτα, να 'σαι καλά! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση