RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Να αφήσω λίγο αυτό εδώ και να περιμένω σχόλια σας...; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Μου θυμίζει πολύ Andrew Lloyd Webber στο Jesus Christ Superstar, μια όπερα που μου άλλαξε την αντίληψη περί μουσικής. Πολύ ενδιαφέρουσα οπτική και αισθητική, ελπίζω να μπορέσω να το δω Live. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Μου θυμίζει πολύ Andrew Lloyd Webber στο Jesus Christ Superstar Γιου ΜΑΣΤ μπι τζόκιν... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Φαινεται/ακουγεται καλη δουλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Γιου ΜΑΣΤ μπι τζόκιν... Το style ενορχήστρωσης εννοώ. Ξεκάθαρη επιρροή από Webber. Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι είναι αντίστοιχου επιπέδου δουλειά, ούτε αντίστοιχου επιπέδου συνθέτες. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το κακό στο να σου θυμίζει μια δουλειά έναν μεγάλο του είδους. Μάλλον φταίει ότι είμαι ξεκάθαρα κατά του "No touching" σε κλασικούς συνθέτες/καλλιτέχνες/κλπ. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Καλη δουλεια. Δεν φτανει βεβαια και τα επιπεδα του_Father of Rock Opera_Νικου Καρβελα, αλλα η προσπαθεια μετραει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Νομιζω ειχε ανεβει παλαιοτερα καπου προς Καβαλα επαιζε ενας φιλος μου πληκτρα.Ο Τικτοπουλος ειναι και γαμω τις Ροκ φωνες.Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εφοσον θα ανεβει σε ελληνικο εδαφος γιατι ο στιχος ειναι αγγλικος.οταν ανεβαζεις ροκ οπερα-μιουζικαλ ,ποσο μαλλον οταν εχει Ελληνες συντελεστες οφειλεις να το κανεις στη γλωσσα του κοινου.Ειναι θεατρο πλεον οχι απλα μουσικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 δείχνει πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα... το σίγουρο είναι ότι "πείστηκα" να αναζητήσω ευκαιρία να την παρακολουθήσω (μια και η συνθετική προσέγγιση και οι φωνές είναι του γούστου μου), οπότε και να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη... αυτό βέβαια που με χαροποιεί (πάντα κατά την γνώμη μου που στηρίζεται κυρίως στην ενεργή βιωματική μου αντίληψη τα τελευταία 35 χρόνια), είναι ότι (τηρουμένων των αναλογιών), ακόμα και αυτό το μικρό απόσπασμα, συνηγορεί στο μη γραμμικά εξελισσόμενο προς το καλύτερο καλλιτεχνικό επίπεδο των παιδιών στις τελευταίες γενιές, που έχει αφήσει αρκετά πίσω τις φτωχές πλην τίμιες (έως γραφικές κάποιες φόρες) προσπάθειες του παρελθόντος στο είδος... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Σε ποιο είδος αναφερεσαι? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Σε ποιο είδος αναφερεσαι? Τη Rock Opera φανταζομαι οτι εννοει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση