Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 [flash=200,200] Τον ηχο της κιθαρας στο 3:18. Ξερω ειναι παραμορφωση αλλα ειναι καπως διαφορετικη απ'την "κανονικη", ειναι καποιος ενισχυτης ή χρειαζομαι πεταλι και τι? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emperor7 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Reverb ακουω.... chorus ακουω... delay ακουω Και ενα light distortion Ητοι μεν πρωτιστα χαος γενετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Επιπλεον η παραμορφωση ειναι διαφορετικη. Τα εχω αυτα τα εφφε που ειπες αλλα δεν φτανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 To παίξιμο μπορεί και να μην είναι κιθαριστικό άλλα πλήκτρα. Μια lead τέτοια χροιά στα Kurzweil που χρησιμοποιώ την έχω. Στα εφέ φοράει EQ+chorus+ delay τα οποία 3 εφέ περνάνε μέσα από ένα overdrive. Μεσαία συχνοτικά. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Οχι, κιθαρα ειναι, απλα εχει αυτη τη παραμορφωση που μου θυμιζει τα ηχεια μου οταν βαζω την ενταση πιο δυνατα απο οσο σηκωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Πέραν των εφφέ (chorus, reverb, delay), νομίζω πως είναι fuzz και δη Big Muff σε πολύ καθαρό ενισχυτή με λίγα μπάσα και αρκετά πρίμα στο πετάλι. Επίσης, πιθανότατα να έχει και αρκετό sustain στον κομπρέσορα. Στην αρχή του solo που ακούγεται κάτι σαν synth, είναι, μάλλον, λίγο χαμηλωμένο το volume της κιθάρας. Και για να το πάω και λίγο παραπέρα, αυτή η ατάκα στην πένα που ακούγεται μπορεί να είναι πολύ πολύ πολύ λίγο phaser. Κάτι σαν Gilmour wannabe ένα πράγμα στο σύνολό του. Λέω εγώ τώρα... I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Τα δοκιμαζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Για το fuzz συναινώ και εγώ, εξού και αυτή η παραμόρφωση που σου θυμίζει εχει αυτη τη παραμορφωση που μου θυμιζει τα ηχεια μου οταν βαζω την ενταση πιο δυνατα απο οσο σηκωνουν. Ίσως και να είναι και ντουμπλαρισμένη, εξού και το πάχος το ηχητικό. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Δεν παίζει ενισχυτής. Είναι κιθάρα line in στην κονσόλα με κάποιο φαζ ή κάποιο distortion, βαρύ eq για να μην ξύνει και πολλά εφέ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Τραγουδάρα btw, έχω το 10" maxi βινύλιο (με το Party games flipside δικέ μου). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση