ierissiotis Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Δε μου αρέσει .Βεβαια προσωπικά γούστα είναι αυτα.Περίμενα κάτι το διαφορετικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Πάντως καλύτερα λίγο βαρετό και αρκετά ποπίζον παρά πολύ κουλτουροαργόσυρτο και πολύ - μα πολύυυυ - βαρετό. Πριν διαβάσω τα σχόλια και πριν το ακούσω, περίμενα ότι θα ήταν κάτι φλοϋντίζον με τεράστιες εισαγωγές και τραβηγμένα σόλο. Οκ λοιπόν. Μπορούσαμε και χωρίς αυτό, αλλά σίγουρα μπορούμε και με αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Εντάξει μουσικάντηδες, φτασμένοι όλοι. :-* Ρε παιδί μου, βγάζει τόοοοοοσο μεγάλη βαρεμάρα αυτός ο άνθρωπος, που δεν ξέρω που να κρυφτώ. Βάλαμε και τους duran για υποζύγιο.. ::) ;D Πάντως, λέω να υιοθετήσω και εγώ την τεχνική αυτή: μισό κομμάτι από το άλμπουμ και έβγαλα την γνώμη μου. Να μην κάνω και τον κόπο για όλο το δισκογράφημα, κρίμα είναι. Να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας για κανα σοβαρό ''καλειταίγνι''.. Πηγαίνετε για μπανάκι, παίδες. Κάνει καλό, καθαρίζει το δέρμα από μπιμπίκια, επαναφέρει τους σφυγμούς σε επίπεδα σωστά, χαλαρώνει και το σημαντικότερο, δίνει χρόνο για σκέψη με τον εαυτό μας. Μεγάλες χεριές και χωρίς να βαριόμαστε. Άιντε, παίδες. Άιντε καμάρια μου εσείς. :-* ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitarunner Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 Σα να τα χαλαει λιγο τωρα στα γεραματα ο κατα τ'αλλα θρυλικος και αγαπημενος κιθαριστας DAVID GILMOYR...οι συνθεσεις του σιγουρα απεχουν πολυ ποιοτικα απο τα διαμαντια των pink floyd αλλα και των δικων του παλαιοτερων solo album...αντιθετα κιθαριστες οπως ο mark κρατησαν μερικα απο τα καλυτερα τους για το τελος https://www.youtube.com/watch?v=Q5Mhk6osx2U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 :D ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 Σαν κακη δουλεια των Duran Duran ακουγεται...... ;D ή μαλλον για να μην τους αδικω,μια και ηταν μπανταρα,σαν καλη δουλεια των Kajakookoo..... ;D Γιατί είναι λίγο το Too shy? Για κομματάρα το έχω. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Σύμφωνα με τη σύζυγο του: the theme of the album is “‘Carpe Diem’ … seize every moment, look to the future, ‘Just Do It’ and don’t be afraid or hold back.” http://consequenceofsound.net/2015/06/david-gilmour-previews-new-solo-album-rattle-that-lock/ Φοβαμαι μηπως δεν μπορει να σταθει ισαξιο του μελαγχολικου κατα κυριο λογο, on an island.Θα δούμε σύντομα. Θα το δω λαιβ και θα σας πω ;D ;D ;D https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Δεν ειναι οτι τρελλαθηκαμε κ με το OAI...... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν έχουμε το setlist της περιοδειας http://consequenceofsound.net/2015/09/david-gilmour-returns-to-the-stage-for-first-concert-in-10-years/ 1. 5 A.M. 2. Rattle That Lock 3. Faces of Stone 4. Wish You Were Here 5. A Boat Lies Waiting 6. The Blue 7. Money 8. Us And Them 9. In Any Tongue 10. High Hopes 11. Astronomy Domine 12. Shine On You Crazy Diamond (Parts I-V) 13. Fat Old Sun 14. On An Island 15. The Girl In The Yellow Dress 16. Today 17. Sorrow 18. Run Like Hell ENCORE 19. Time 20. Breathe (Reprise) 21. Comfortably Numb Καθως κι ενα making of video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση