road Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 φιλε τι εγινε τελικα με το θεμα σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Ψαχτο με τους drivers της καρτας. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neuroscar Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Δεν έγινε τίποτα δυστυχώς.. Θέμα με τους drivers δε νομίζω να υπάρχει, γιατί ήδη δοκίμασα και ιαφορετικούς από τους δικούς μου, αλλά και όπως είπα και άλλη κάρτα ήχου (steinberg) και το πρόβλημα είναι ακριβώς το ίδιο. Αυτό το οποίο άρχισα να υποψιάζομαι είναι η αλλαγή ηχείων που έκανα από monitors yamaha σε ενα απλα 2.1 LG ηχοσύστημα, αλλά και αυτό μου φαίνεται κάπως δύσκολο να είναι το πρόβλημα γιατι δεν έχω latency μόνο στο out αλλά και στο in. Οπότε η επόμενη δοκιμή θα έχει να κάνει με σετ monitor ηχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση