exarhos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 εχω ενα mesa boogie studio22+ μοντελο 86' και μερικες φορες αφου ζεσταθει καλα το gain του στο βρωμικο καναλι 'καθαριζει'. (σβηνει δηλαδη το gain του) το καθαρο-crunch του ειναι τελειο, δουλευει οπως πρεπει και αυτο χρησιμοποιω. μπορειτε να μου πειτε που μπορει να ειναι το προβλημα? thanx www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 αφου συμβαινει μονο στο βρωμικο καναλι ειναι κατα 90% καποια λυχνια της προενισχυσης (συνηθως αυτη που ειναι dedicated στο βρωμικο καναλι αν θυμαμαι καλα στον δικο μου τον boogie πρεπει να ειναι η v1 ή η V2).....δοκιμασε να τις αλλαξεις oλες παντως μια μια με τη σειρα δοκιμαζοντας καθε φορα να δεις αν υπαρχει βελτιωση 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 για να δουμε :roll: ευχαριστω www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση