Alexhills Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Κάνω ένα πάρτι με την παρέα μου τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου και ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ηχεία.Το πάρτι γίνεται σε αρκετά μεγάλο ανοιχτό χώρο περίπου 70μ.*50μ και θα φιλοξενήσει πάνω απο 350 άτομα .Θα ήμουν ευγνώμον αν μπορούσατε να μου προτείνεται εταιρίες που νοικιάζουν PA σε χαμηλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 περιοχή? δεν χρειάζεσαι εταιρία ένα τοπικό κατάστημα pa θα σε κλύψει πλήρως πιστεύω εάν τους εξηγήσεις τι θες να κάνεις. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexhills Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Νέα μακρη,Αττική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexhills Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Νέα μακρη,Αττική.Εδω δεν έχει κανένα μαγαζί για ήχο,και για Αθήνα δεν έχω ιδέα τι μαγαζιά υπάρχουν και που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 https://www.google.gr/search?q=%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+pa&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=nZKeVYyyC8H3UufElrgL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Νέα μακρη,Αττική Πας στη ταβέρνα τα "Πατητήρια"...και του τα νοικιάζεις. Προσπάθησε να τα πάρεις κανένα ΣΚ γιατί κάποια στιγμή θα τον σκοτώσω.... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Πας στη ταβέρνα τα "Πατητήρια"...και του τα νοικιάζεις. Προσπάθησε να τα πάρεις κανένα ΣΚ γιατί κάποια στιγμή θα τον σκοτώσω.... 8) έχει καλό σουβλάκι εκεί καμιά πανσέτα τι παίζει για πες... ;D 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Κοροϊδεύεις? Δικοί μας χασαπάδες!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση