Προς το περιεχόμενο

αποψεις για ηλεκτροακουστικη godin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια γεια χαρα σε ολους,,θα θελαμε τις αποψεις σας για μια godin ηλεκτροακουστικη,,το μοντελο ειναι αυτο=

http://www.godinguitars.com/godinmultsteelduetap.htm

την συγκεγκριμενη κιθαρα την εχει δοκιμασει κανεις?θα παιζεται μονο σε live,γενικα σαν κατασκευη οι godin ειναι αξιοπιστες?στο θεμα της υγρασιας ειναι ευαισθητη οπως μια κανονικη ακουστικη με σκαφος? :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι μουσική θα παίζει;

Φαίνεται βολική, ελαφριά, με πολύ καλά ηλεκρτικά, αρκετές επιλογές στον ήχο, μεγάλο πλεονέκτημα η απουσία feedback ειδικά σε μεγάλες σκηνές, σίγουρα θα ήθελα να παίξω με μια τέτοια αλλά δεν ξέρω γιατί, δε μου πολυγεμίζει το μάτι. Όσο την άκουσα στο youtube, δεν με ξετρέλανε. Έχει νομίζω ήχο πιο κοντά στις roundback παρά στον πιο ακουστικό ήχο που αρέσει σε εμένα. Αυτά προσωπική μου γνώμη, χωρίς να έχω παίξει την κιθάρα και με κάθε επιφύλαξη, μιας και ζητάς γνώμες. Σε αυτή την κατηγορία τιμής πάντως, έχεις πολλά διαμάντια να συγκρίνεις. Καλή συνέχεια.

• Guru

μια χαρα ειναι οι godin. αν δεν ηταν καλες στα λαιβ δεν θα τις αγοραζε κανεις, αφου αν δεν τις χρειαζεσαι για λαιβ αγοραζεις μια κανονικη ακουστικη. Ειναι πολυ ευκολες στο soundcheck, δεν εχεις τα συνηθισμενα προβληματα με μικροφωνισμους, θεση κτλ, και ειναι γενικα πιο σταθερες απο κανονικες ακουστικες σε υγρασια θερμοκρασια κτλ.. Το καλυτερο βεβαια να την βρεις μεταχειρισμενη για ακομα πιο φτηνη τιμη

Γενικα εγω θα αγοραζα godin μονο αν λογω οργανων και σκηνων που παιζεις οι κανονικες ακουστικες σε ταλαιπωρουν, πχ με μικροφωνισμους. Αν παιζεις με ντραμμερ η δυνατη μπαντα δηλαδη ειναι μονοδρομος λογω ευκολιας στις εντασεις

μια χαρα ειναι οι godin. αν δεν ηταν καλες στα λαιβ δεν θα τις αγοραζε κανεις, αφου αν δεν τις χρειαζεσαι για λαιβ αγοραζεις μια κανονικη ακουστικη. Ειναι πολυ ευκολες στο soundcheck, δεν εχεις τα συνηθισμενα προβληματα με μικροφωνισμους, θεση κτλ, και ειναι γενικα πιο σταθερες απο κανονικες ακουστικες σε υγρασια θερμοκρασια κτλ.. Το καλυτερο βεβαια να την βρεις μεταχειρισμενη για ακομα πιο φτηνη τιμη

Γενικα εγω θα αγοραζα godin μονο αν λογω οργανων και σκηνων που παιζεις οι κανονικες ακουστικες σε ταλαιπωρουν, πχ με μικροφωνισμους. Αν παιζεις με ντραμμερ η δυνατη μπαντα δηλαδη ειναι μονοδρομος λογω ευκολιας στις εντασεις

ευχαριστω φιλε.στο θεμα υγρασιας εχει καλυτερη αντοχη απο μια παραδοσιακη ακουστικη ??

Τι μουσική θα παίζει;

Φαίνεται βολική, ελαφριά, με πολύ καλά ηλεκρτικά, αρκετές επιλογές στον ήχο, μεγάλο πλεονέκτημα η απουσία feedback ειδικά σε μεγάλες σκηνές, σίγουρα θα ήθελα να παίξω με μια τέτοια αλλά δεν ξέρω γιατί, δε μου πολυγεμίζει το μάτι. Όσο την άκουσα στο youtube, δεν με ξετρέλανε. Έχει νομίζω ήχο πιο κοντά στις roundback παρά στον πιο ακουστικό ήχο που αρέσει σε εμένα. Αυτά προσωπική μου γνώμη, χωρίς να έχω παίξει την κιθάρα και με κάθε επιφύλαξη, μιας και ζητάς γνώμες. Σε αυτή την κατηγορία τιμής πάντως, έχεις πολλά διαμάντια να συγκρίνεις. Καλή συνέχεια.ευχαριστω φιλε μου,,πολλα διαμαντια οπως?

• Guru

Ουδεμία σχέση έχει η συγκεκριμένη με ακουστική. Το μόνο που μοιράζεται με μια ακουστική, είναι το, ελεύθερα δονούμενο, καπάκι της και ο καβαλάρης. Το μεν καπάκι, παρ' όλο που είναι solid spruce, είναι εξωφρενικά πιο στιβαρό (πάχος) από μια συνηθισμένη ακουστική, το δε σκάφος είναι στην ουσία ένα chambered μασίφ κομμάτι-ala ηλεκτρική. Από άποψη καιρικών μεταβολών και κακομεταχείρισης, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, θα είναι πολύ πιο ανθεκτική από οποιαδήποτε, ακόμη και heavy built, συμβατική ακουστική/ηλεκτροακουστική.

(άλλο ένα + η συνθετική ταστιέρα που την καθιστά απαθή σε φαινόμενα υγρασίας/ξηρασίας)

Παίζεται μόνο σε live-καρφί ή στο σπίτι για practice.

Από άποψη αξιοπιστίας, είναι η γνωστή, κατά κανόνα καλή φήμη που κουβαλάει ο Καναδικός όμιλος οργάνων (Godin, Norman, Seagull, Art & Lutherie).

Hλιθιούθιερ

Ουδεμία σχέση έχει η συγκεκριμένη με ακουστική. Το μόνο που μοιράζεται με μια ακουστική, είναι το, ελεύθερα δονούμενο, καπάκι της και ο καβαλάρης. Το μεν καπάκι, παρ' όλο που είναι solid spruce, είναι εξωφρενικά πιο στιβαρό (πάχος) από μια συνηθισμένη ακουστική, το δε σκάφος είναι στην ουσία ένα chambered μασίφ κομμάτι-ala ηλεκτρική. Από άποψη καιρικών μεταβολών και κακομεταχείρισης, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, θα είναι πολύ πιο ανθεκτική από οποιαδήποτε, ακόμη και heavy built, συμβατική ακουστική/ηλεκτροακουστική.

(άλλο ένα + η συνθετική ταστιέρα που την καθιστά απαθή σε φαινόμενα υγρασίας/ξηρασίας)

Παίζεται μόνο σε live-καρφί ή στο σπίτι για practice.

Από άποψη αξιοπιστίας, είναι η γνωστή, κατά κανόνα καλή φήμη που κουβαλάει ο Καναδικός όμιλος οργάνων (Godin, Norman, Seagull, Art & Lutherie).

σε ευχαριστω φιλε μου,,οταν συνδεθει στην κονσολα εχει ακουστικο ηχο?προτινεις να συνδεεται μονο με καρφι?οταν λες συνθετικη ταστιερα τι εννοεις?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου