jdrimaropoulos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σε ολους! Ειπα να ανεβασω την κιθαρα που εκανα μετα απο πολυ κοπο... Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο κοντα σε μια original!!!! Ελπιζω να σας αρεσει η κουκλα μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Ουαου και ξαναουαου. Κλιψ-βιντεος-κοστος-χρονος δουλειας κλπ,μην περιμενεις να τη γλιτωσεις με 2 φωτο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jdrimaropoulos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω πολυ!!! Τα ξυλα ειναι απο Ελλαδα. Aφρικανικο μαονι και Αμερικανικο Maple. Το περισοτερο hardware ειναι Gibson(pickups, pots, caps) βερνικι ειναι νιτρο και ο χρονος ηταν αρκετος(δε βοηθησε και ο καιρος για να μπορω να περασω βερνικια)....περιπου μου πηρε ενα 5μηνο... ενα κλιπακι(και μοναδικο....τι να παιξω μετα τον Πανο) ειναι αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Απιστευτη δουλεια,ευγε! Το τελικο κοστος αν επιτρεπεται? (αν θελεις και υπολογιζοντας την εργασια και την τεχνη,οχι μονο τα υλικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jdrimaropoulos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Να σαι καλα φιλε μου!!! τα υλικα πηγαν περιπου 500-600 οσο για την εργασια δεν εχω κανει καθολου υπολογισμο για να σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jdrimaropoulos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 μερικες ακομα... 1959_Les_Paul.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Παρα πολυ καλη δουλεια, :D 1000 μπραβο και καλοπαιχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ppanousos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο και για την κιθαρα ΚΑΙ για το παιξιμο σου στο κλιπακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Πολύ ωραία δουλειά. Μπράβο και εις ανώτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Πολύ ωραία δουλειά :D,μπράβο και καλόπαιχτη Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση