gvour Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Eυχαριστω. Ουφ προλαβα. Καλα τοσο λιγο κραταει η μπαταρια σ αυτα τα κ...ταμπλετς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Ομολογώ δεν το 'ξερα πως είσαι γκατζετάκιας το κινητό σου το είχα 'δει αλλά και ταμπλετάκιας; Εγώ ως τώρα νόμιζα πως είσαι fan του Duane αλλά εσύ ξεπέρασες και τον Sylvain-Sylvain* *Κιθαρίστας των New York Dolls! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Ωχ μην αρχίσετε κι εδώ με τα ποιηματάκια... Έλεοοος!!! ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Να δεις που μας το γύρισε θα παίξει και νιου γουέηβ θα κόψει και το γένι του μυρίζω άφτερ σέηβ Θα βάλει ρούχα πονηρά και το μαλλί θα λούσει και θα μας γίνει ο άτιμος μαγνήτης για το pussy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Μα αν το λούσει το μαλλί και κόψει και το μούσι τότ' όποιος θέλει θα μπορεί να τον φωνάξει π@&στη Κι αν έχει ροκ εν ρολ ψυχή αλήτικη βρωμιάρα είναι κι ευαίσθητο παιδί που έγραψε κομματάρα Τι κι αν θυμίζει new york dolls ή iggy ο gvour μέσα του θα 'χει αθάνατο πάντα τον gary moore Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Και βέβαια τον Gary Moore τον έχει νότα νότα στα γρήγορα και στα αργά και στα βιμπράτα πρώτα Μα το τεμάχιο αυτό που φέρνει new york doll το είπε και ο Φούζιος σαν να ναι απ΄ τ on parole και το vibrator ξεκινάει συνειρμική αλυσίδα καθ΄ότι πήγα θάλασσα και ωραία κάλλη είδα 'βλεπε, μα μην ακουμπάς' η κυρά μου από δίπλα και το ριξα στο μουλωχτό και το ριξα στη ντρίπλα. Μα φευ, όλα ήταν μάταια πόσο κι εγώ ν αντέξ? την έπεσα στον καναπέ και ακούω το song x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Εγώ δεν πάω θάλασσα τον κώλο μου να βρέξω τα μάτια μου τα χάλασα μου πεταχτήκαν έξω Στα κάλλη που έβλεπες κρυφά πρέπει να πεις αντιάμο αν τους μιλήσεις για song x αυτές θέλουνε Κιάμο Χαρά στα σκέλια σου απ' την Jazz δύσκολο να ζητήσεις άραξε στην γυναίκα σου αν θέλεις να ... μιλήσεις. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, για Κιάμο, Dolls και Gary Moore ο φίλος μου είναι παιχταράς, ποτέ δεν πούλησε πουλ μουρ και είναι και συνθεταράς! Φωνή καμπάνα και βραχνή την κάνει όπως θέλει αυτός τύφλα νά'χει ο Peter Tosh. :o Κλαίει, γελάει, μιλάει στην ψυχή σαν νά'ναι απ'τον Μισισιπί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 ;D ;D ;D Με στειλατε. Να στε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Τ' άσπρα σου τα στήθια Που ήταν σα τα γάλατα και μουλεγες γαργάλατα, γαργάλατα. Ημαρτόνε δηλαδίς, ως αδμιν σας απολύω όλους μαζί λαίμαι. Επαέ ομιλούμε περί καραμπινάτης συνωμοσίας. Καρατάτε ένα θέμα υψηλά εις την θέασιν, προκειμένου ο Τζιμπούρ να βγάλει χρήμα απ τις ακροάσεις του άσθματός. Η εισαγγελία πλέον έχει το λόγο και θα ερευνήσει τους υπαίτιους ταύτης χειραγώγησης του κοινού του πόρδουμε λαίμαι :P No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση