hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Αφού όπως πάνε τα πράγματα θα αποχαιρετήσουμε -έτσι ή αλλιώς- πολλά από αυτά που γνωρίζαμε, η συγκεκριμένη μπαλάντα, ταιριάζει γάντι ;) Ψυχραιμία αδέρφια..... Υ.Γ. Εννοείται πως θέλω σχόλια, έτσι ;D ;D ;D Zakk_Wylde_-_Farewell_Ballad_cover_by_hyperpanos.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KurtC Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Άριστος. Μου αρεσε πολυ ο ρυθμος και οι νοτες μου ακουστηκαν πιο καθαρες απο το οριτζιναλ. Μπραβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Άριστος. Μου αρεσε πολυ ο ρυθμος και οι νοτες μου ακουστηκαν πιο καθαρες απο το οριτζιναλ. Μπραβο!!! Σε ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σου άρεσε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Το αυθεντικό δεν το γνωρίζω Πάνο, αλλά το δικό σου μου άρεσε πάρα πολύ! Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Το αυθεντικό δεν το γνωρίζω Πάνο, αλλά το δικό σου μου άρεσε πάρα πολύ! Μπράβο! :) Το αυθεντικό είναι από τα γνωστότερα κομμάτια του Zakk Wylde. Εκπλήσσομαι που δεν το ξέρεις, θα σε μαλώσω ;D ;D ;D Να είσαι καλά φίλε Δημήτρη :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Δεν έχω λόγια, εξαιρετική απόδοση "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Ωραιο παιξιμο και ηχος, αλλα αν εισαι μαγκας παιξε και Βερτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Πολυ ωραιο. Kαι βγαζεις "ψυχη" στο παιξιμο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Δεν έχω λόγια, εξαιρετική απόδοση Ευχαριστώ :) Ωραιο παιξιμο και ηχος, αλλα αν εισαι μαγκας παιξε και Βερτη Βέρτη έ ??? παίζει instrumental τούτος ;D ;D ;D Πολυ ωραιο. Kαι βγαζεις "ψυχη" στο παιξιμο σου. Σε ευχαριστώ φίλε, με τιμά ιδιαίτερα η παρατήρηση περί "ψυχής" :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Το αυθεντικό δεν το γνωρίζω Πάνο, αλλά το δικό σου μου άρεσε πάρα πολύ! Μπράβο! :) Πολυ ωραιο. Kαι βγαζεις "ψυχη" στο παιξιμο σου. +1000 πολύ μικρό όμως....κάντο μερικά repeat το backing track στο Daw και χώστα, έτσι για να γουστάρουμε κι εμείς..... ;) Το wah που είναι; ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση