Guru npap Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 τελικά μόνο νωρίς μπορώ να τον ακούω ως ιδανικό noise gate στον παρασιτικό θόρυβο των ειδήσεων των 8... αργά το βράδυ δεν συμφέρει γιατί με καλεί σε ταξίδια και συνήθως δουλεύω... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 τελικά μόνο νωρίς μπορώ να τον ακούω ως ιδανικό noise gate στον παρασιτικό θόρυβο των ειδήσεων των 8... αργά το βράδυ δεν συμφέρει γιατί με καλεί σε ταξίδια και συνήθως δουλεύω... 8) Εξαιρετικόν MR! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 @npap Τι φωναρα ο Bobby Bland,τι ιδιαιτερη χροια! @LK Αστα αυτα,βαλε τα μοκασινια σου,το λινο πανταλονι,παρε και το μπλειζερ που ελεγες παραπερα ;D και πανε σε κανενα ξυλουργειο. ;D ;D ;D Παιζουν ωραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 @LK Αστα αυτα,βαλε τα μοκασινια σου,το λινο πανταλονι,παρε και το μπλειζερ που ελεγες παραπερα ;D και πανε σε κανενα ξυλουργειο. ;D ;D ;D Παιζουν ωραια. Εμμένω στην αρχικη μου τοποθέτησις Εξαιρετική η φωνή του και το τραγούδι. Πειράζ' που ακούγοντάς το ΔΕΝ θέλω να βλέπω την μούρη του και θέλω να βλέπω ........π.χ. αυτη: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εμμένω στην αρχικη μου τοποθέτησις Εξαιρετική η φωνή του και το τραγούδι. Πειράζ' που ακούγοντάς το ΔΕΝ θέλω να βλέπω την μούρη του και θέλω να βλέπω ........π.χ. αυτη: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αστειευεσαι? Αγαπω Μπομπυ αλλα τουτη την αγαπω πιοτερο. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αστειευεσαι? Αγαπω Μπομπυ αλλα τουτη την αγαπω πιοτερο. ;D ;D ;D ;D Το δες ότι το ίδιο λέμε , με άλλα λόγια ;D ;D ;D ;D Γιατί άλλαξες φύλο ωρε;;;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί άλλαξες φύλο ωρε;;;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Καλε γιατι προσφατως αλλαξα και φιλο. ;D ;D ;D Και η φωτο μου ειναι προσφατη,ομορφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλε γιατι προσφατως αλλαξα και φιλο. ;D ;D ;D Και η φωτο μου ειναι προσφατη,ομορφη? κουκλι ζωγραφιστό ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 κουκλι ζωγραφιστό ;D ;D ;D Eυχαριστω!! :-* :-* ;D ;D ;D ;D ;D Bαζω πεδιλο και βγαινω. Bye!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Eυχαριστω!! :-* :-* ;D ;D ;D ;D ;D Bαζω πεδιλο και βγαινω. Bye!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις