AuditoryDriving Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 https://youtu.be/jNlskuAVmEU Ωχ!!!! Δεν τους ήξερα, τρομερό κομμάτι, thanks waterfall! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Ωχ!!!! Δεν τους ήξερα, τρομερό κομμάτι, thanks waterfall! Ηταν γκρουπαρα. Και πως να μην ηταν αφου επαιζαν μεσα οι Gary Moore, Don Airey, Neil Murray και Jon Hiseman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Ηταν γκρουπαρα. Και πως να μην ηταν αφου επαιζαν μεσα οι Gary Moore, Don Airey, Neil Murray και Jon Hiseman. Εεετσι! Ειδικα αυτος ο πρωτος δισκος που εχει σχεδον ολος φωνητικα-τι φωναρα αυτος ο Mike Starrs-μ'αρεσε πολυ(κι αλλοι δεν πανε πισω εδω που τα λεμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Και να προσθεσω :) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 υπέροχο clip... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 @Vartanis Κλασσικη κομματαρα τους εβαλες και τεραστια φωνη ο Lawton. Kι o Starrs ηταν πολυ εξαιρετος ως αντικαταστατης του αλλα τα αλμπουμς που εβγαλαν δεν ηταν καλα. npap,γουσταρω πολυ Cougar,κομματαρα επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 npap,γουσταρω πολυ Cougar,κομματαρα επισης. me to... εδώ βέβαια με άγγιξε περισσότερο η εμπνευσμένη εικαστική προσέγγιση, που (kate me) ξεπερνά στην ουσία της την mainstream πηγή της... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Νωρις νωρις σημερα Npap, τι εγινε? Για τσεκαρε το ρολόι σου, πρεπει να πηγαινει 3-4 ωρες μπροστα... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις