fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 ΦΑζιακης Δεν είμαι Κρητικός λαίμαι. ;D ;D Καλησπέρες Ντίναρε! Για πάρτη σας παιδιά. https://www.youtube.com/watch?v=iqhN6rvfJt4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Πολυ πχιοτητα επεσε μαζεμενη. Ευγε. ;D Hello Dinos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Σπέρες... λατρεμένο μου στο κλίμα... https://youtu.be/OvrCNuLdC4E δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Σπερα Npap. Παω να ετοιμαστω για εξω. Το παρακατω κομματι παιζει στα decks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 λατρεμένο μου στο κλίμα... Γεια σου και σένα npap, ζωγράφισες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 W πιες και για μας... Φιούζιε ακου και μια διπλή ζωγραφιά... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 και ένα με λίγο κακό ήχο αλλά "σχολείο" αιολιδωρικής μινοριάς, πριν ακούσω ότι βάλατε και γυρίσω στην δουλειά... 8) :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Μαγκες, μπανακι και εξω. Στα decks το εκπληκτικο αλμπουμ The City Rhythm Orchestra - Vibrant Tones. Οσοι γουσταρετε Big Bands και Swing-ιες (το ξερω οτι γουσταρετε) ψαξτε το και ακουστε το ASAP. Guest ο DeFrancesco στο Hammond που κολλαει απολυτα με την μπαντα και τα χωνει αγριως οπως παντα. Καληνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Καληνύχτα Κώστα, καλά ποτά τυχερέ. :) Πολλαπλή ζωγραφιά ήταν npap. Κι άλλη μια μικρή πινελιά. https://www.youtube.com/watch?v=UPhJn6pz6Fg Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2015 8:34..... Αφου τάισα τις γατες, παραγγειλα 3 cheeseburgers και ενα κιλο παγωτο. Τι? Ναι ρε, πειναω! Μπλα μπλα μπλα..... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις