magna Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 ας ακούσω λίγο το βλαμμένο το Morrison απ'την εποχή που τα καλοκαίρια άρχιζαν στην ώρα τους ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Το δωμάτιο το έχω Wf.Θα πάρω και το τόξο μαζί κι έτσι και περνάει άνθρωπος κοντά απ'το φράχτη θα τρώει σαιτιά.Μάιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Μάιστα... Ωραίο βιντεάκι.Πάω να την πέσω οριζοντίως.Καλά να περνάτε!Μπαίνω και ρίχνω καμιά ματιά αλλά δεν αντέχω να κάθομαι μπροστά στο pc.Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι παίδες! ;D https://www.youtube.com/watch?v=-9SCaqZHynM Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι παίδες! ;DΕπισης Magna, να'σαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Το δωμάτιο το έχω Wf.Θα πάρω και το τόξο μαζί κι έτσι και περνάει άνθρωπος κοντά απ'το φράχτη θα τρώει σαιτιά.Oύτε που θα καταλαβαίνει από πού του ήρθε... ;D πριν εξαφανιστείς πάλι, στείλε μας συντεταγμένες μην κάνουμε κάνα λάθος και περάσουμε από εκεί χωρίς τουλάχιστον ένα μήλο στο κεφάλι... :P ;D ;D ;D καλό καλοκαίρι συνφρικιό... 8) ένα για σένα και το ανάλογο στην μνήμη των μπανκιώνε με μοικανα... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 κι ένα τελευταίο ευαίσθητο ασπρουλιάρικο μήπως συγκινηθώ και δεν πάρω με τις πέτρες τα χιλιάδες κωλοτζίτζικα έξω από το παράθυρό μου που δεν μ' αφήνουν να δουλέψω... ::) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι πως πριν 30 χρόνια οι περισσότεροι εξ υμών ακούγατε George Benson, το πρόβλημα είναι πως 30 χρόνια μετά, ακόμα George Benson ακούτε. Αλεξάκη, Γαβ ρε και μη πίνεις πουλί, θα χαλάσεις το κλίμα εστιατορίου που επικρατεί λαίμαι. Αφεντικούλη, τις μπύρες καράτατες να τις πιείς σε φχαριστώ, υπόχρεος. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Σοφόν! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις