Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 τωρα, αν ήταν να αυτοχαρακτηριστώ θα έλεγα ότι ΕΙΜΑΙ ΦΡΙΚΙΟ Θάνατος στα πανκια, λαίμαι ;D Ως φ(ι)ρικιό λοιπόν,είσαι εξαίρετος ;) ;D 8) Ακολούθως, ο κιθαρίστας που όταν είδα το Woodstock (σε τρυφερή ηλικία) είπα: Ποιος Hendrix, αυτός εδώ είναι τα λεφτά! all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Ελέω Ray θυμήθηκα ποια είναι τα δύο κομμάτια τους που δεν έχω παίξει ποτέ- και ψοφάω να το κάνω... Το ένα all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Και το άλλο ΥΓ: Theod, καλόγουστος όπως πάντα 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Κάτσε ρε Τέρρυ γιατί θα μας τρελλάνεις. Έχεις παίξει όλα τα άλλα δλδ; Δεν σε πιάνω. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Σσσσσσσσσς....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Κάτσε ρε Τέρρυ γιατί θα μας τρελλάνεις. Έχεις παίξει όλα τα άλλα δλδ; Δεν σε πιάνω. Έχω παίξει κάποια, όχι όλα φυσικά- αλλά αυτά είναι που θέλω να παίξω διακαώς ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Έχω παίξει κάποια, όχι όλα φυσικά- αλλά αυτά είναι που θέλω να παίξω διακαώς ;) A ok. Γιατί με τρόμαξες ότι είχες παίξει κι αυτό ;D ;D ;D: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις