Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Thanks Φιουζιε. ;D Δεν το ακουω ομως για δυο λογους, πρωτον γιατι εχω το αλμπουμ, και δευτερον γιατι εχω βαλει να (ξανα)δω/ακουσω το παρακατω, ενω ετοιμαζομαι για εξω. Αν δεν εχεις να κανεις κατι καλυτερο, δες το, ειναι φοβερο live. image.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε Κώστα, θα γίνω πάλι αιρετικός, αλλά δεν τρελαίνομαι για Sanborn (που φυσικά βέβαια είναι μουσικάρα), δεν μου αρέσει η αισθητική του, είναι πολύ easy listening για τα γούστα μου.

Για τον άλλο βέβαια ... ούτε κουβέντα.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Mα ουτε εγω τρελαινομαι για Sanborn, με την εννοια οτι "ουτε κρυο ουτε ζεστη". Και φυσικα δεν με χαλαει καθολου να τον ακουω. Αλλα ξερεις την μουρλα που κουβαλαω για τον Joey, και αυτος ειναι εδω που κυριως με ενδιαφερει. Αφου ο τυπος ειναι απο αλλον πλανητη. ;D :-* image.gif

Mα ουτε εγω τρελαινομαι για Sanborn, με την εννοια οτι "ουτε κρυο ουτε ζεστη". Και φυσικα δεν με χαλαει καθολου να τον ακουω. Αλλα ξερεις την μουρλα που κουβαλαω για τον Joey, και αυτος ειναι εδω που κυριως με ενδιαφερει. Αφου ο τυπος ειναι απο αλλον πλανητη.

Ξέρεις φαντάζομαι ότι είναι και φοβερός τρομπετίστας (και βοκαλίστας).

Νομίζω ότι έχει την στραβή τρομπέτα του θεού Miles.

Τον έχω δει live (με τον John McLaughlin) και δεν το πίστευα.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Ξέρεις φαντάζομαι ότι είναι και φοβερός τρομπετίστας (και βοκαλίστας).

Eιναι ο αλητης... ;D Ο Θεος του εδωσε απλοχερα το ταλεντο και τα...κιλα. ;D

Τεσπα, καληνυχτω. 8)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου