Dinosp Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Well I stumble in the darkness... Spera encyclomagna et al... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Νομίζω οτι ήρθε η ωρα και για μένα - Φιλιά σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Ο npap μάλλον για τα ποδόσφαιρα που μου πήραν το κεφάλι στην πλατεία μιλάει ;D αχ πόσο αδύναμη καθίσταται κάθε φορά η πρόθεσή μου, μπροστά στην οξυδερκή σου σκέψη... :P ;D ΥΓ. καταπληκτικά και τα δύο κομμάτια που έβαλες και αν σκεφτείς ότι το γραφείο μου είναι κάτω από τζαμαρία και αυτήν την στιγμή έχω και φάτσα ένα γεμάτο φεγγάρι, γ@μ@τ@ (με το συμπάθειο)... επώδυνος συνδυασμός με μένα να δουλεύω... είπα στην γυναίκα μου ότι είσαι σαδίστρια και μου απάντησε κυνικά ότι απλά είσαι γυναίκα... ::) :P ;D ας συνεχίσω λοιπόν και εγώ μαζοχιστικά (απλά ως ανήρ δηλαδής)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Πανεμορφο κομματι :-* I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Και τωρα που πέταξα απο πάνω μου οριστικά την ρετσινιά του 13 (στον αριθμό των πόστς) μπορώ να σας αποχαιρετήσω οριστικά* με τους καλύτερους στίχους που έχουν γραφτεί ποτέ για τραγούδι * ή τουλάχιστον μεχρι να επιστρέψει ο ληστοσυμμορίτης, ο τραχανοπλαγιας... Keep a clean nose and get it while u can - Enjoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις