Guru npap Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Καλά τα ινστρουΜΕνΤΑΛ αλλα κάπως πρεπει να ζήσουν και οι ΠΟΙΗΤΕΣ (λαιμαι τωρα) Όλα βαίνουν ΚΑΛΩΣ http://soundcloud.com/samy-paraga/elpida-10#utm_campaign=bulk&utm_content=track_notification&utm_medium=notification&utm_source=soundcloud&utm_term=20150726 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Απολυεσαι? Αντε, καλη...πολιτρια. ;D Πού τέτοια τύχη?Αυτή η θητεία θα μου φάει τη ζωή :P Άδεια ενός μηνός παίρνω,επιτέλους!!! ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 αυτόν δεν τον είδα όταν είχε έρθει αθήνα και το θεωρώ παράλειψη Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2015 Τι καλό... :D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις