Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Νατος και ο δευτερος του φορουμ. Αν βρεθει και τριτος μαζευομαστε ολοι να παμε για κανα ποτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Τελευταιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Τελευταιο last but not least... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 ποιοι RS... οι real απέθαντοι... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 To resort βλέπει τον ήλιο να δύει ανάμεσα στην Αντίπαρο και τις Πόρτες Το ίδιο και το φεγγάρι, η γραμμή του οποίου στη θάλασσα μόλις έσβησε... Το κυκλαδίτικο φως οπως πάντα μοναδικό - τι βουνά και τι λαγκάδια - αυτο το φως δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ... Οι Τσε φίλοι στην Αντίπαρο οπως πάντα χαμένοι στον κόσμο τους... Και εγώ... "παραμένω εν πλήρη συγχύσει αθώος" (Και εκτός των άλλων ξέχασα το αντηλιακό και μεκαψε ο ήλιος) Ευτυχώς δεν κυκλοφορεί ο άλλος να με βρίσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Το εχω ακουσει 20 φορες, μονο σημερα. Δεν ξερω το γιατι γιατρε μου. ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Μέχρι να εμπεδώσουμε ένα κούρεμα περνάει η μόδα του. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 ελευθεριά στα φρικιά και όλα τα εις ά... πτου γμτ... πως χάνουν το νόημα ύπαρξης τα συνθήματα όταν απουσιάζει το αντίπαλον δέος ως reference... ::) :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Μερικά τραγούδια που έχουν μια παράξενη επίδραση πάνω μου, από αυτά που μπορούν να παίζουν ατέρμονα στο repeat... Το πώς δένει η κιθάρα με τα παρεϊστικα φωνητικά του ρεφραίν ακόμα δεν έχω καταφέρει να το εξηγήσω... όπως και το πώς γίνεται ένα τόσο χαβαλεδιάρικο κομμάτι σε διάθεση και ρυθμό να είναι ταυτόχρονα τόσο σκοτεινό (στιχουργικά). Το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη φορά που άκουσα αυτό το κομμάτι σε εποχές Λυκείου, πάντα καταφέρνει να με κάνει να μένω με ένα ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη. Απλά Van Halen (Roth era, κρύφτε τα γυναικόπαιδα). https://www.youtube.com/watch?v=cJ3vVQzfRs0 Ένα από τα πολλά σεμινάρια groove του Maceo. Πνευστά και φωνητικά όσο tight γίνεται. Πολύ θα ήθελα να είχα γράψει εγώ αυτό το "τραγούδι αγάπης". Ρυθμός, arrangement, στίχοι, φωνή, όλα δύναμη και αλητεία. Funkin' is a thing that all of us release... Άγριο κορίτσι η Erykah. Μαυρίλα. Ανελέητοι. Σύνθεση του Doyle Bramhall, με το Stevie να του δίνει να καταλαβαίνει... Παθιάρηδες Τεξανοί. Η συνεργασία Scott Henderson με Thelma Houston έπρεπε να είχε γίνει γνωστή περισσότερο δισκογραφικά. Έφτιαξαν 2-3 modern blues-rock αριστουργήματα (Meter Maid, Tore Down House). Εκπληκτικής ομορφιάς αρμονία και εκτέλεση, από αυτές που σου χτυπάνε κατευθείαν την ψυχή. Αφιερωμένο από τον Allan στον πατέρα του. Η κλιμάκωση στο τελευταίο ενάμισι λεπτό είναι απλά συγκλονιστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις