Guru ez Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Nα σου πω την αληθεια, πρωτη φορα τους ακουσα πριν κατι μερες σε εναν Αμερικανικο ιντερνετικο Blues σταθμο. Οποτε δεν ηξερα για τον θανατο του εικονιζομενου στο λινκ σου. Κριμα. RIP. :( Τραγικά αγνοημένος...αληθινά δεν ξέρω τι να υποθέσω...κάνω σκέψεις που δεν μου αρέσουν για τον κόσμο της μουσικής κι αισθάνομαι και άσχημα...όσοι γουστάρετε το blues-rock με πινελιές Hendrix, ZZ, Trower κλπ., δώστε μιά ευκαιρία στα άλμπουμ του, θα εκπλαγείτε...κρίμα indeed... :( The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 όσοι γουστάρετε το blues-rock με πινελιές Hendrix, ZZ, Trower κλπ., δώστε μιά ευκαιρία στα άλμπουμ του, θα εκπλαγείτε...Εννοειται Ηλια, ευχαριστουμε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2015 "...For the loser now Will be later to win For the times they are a-changin..." δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις