cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Όσο κι άν σου φαίνεται περίεργο Mr Paraga, κάποτε κι εμείς υπήρξαμε νέοι (κι άμουσοι....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Άντε κι ένα τελευταίο....https://www.youtube.com/watch?v=qzuGDxJ0wTs Ό Ντίνος που είναι, στο Σύνταγμα; ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Ό Ντίνος που είναι, στο Σύνταγμα; ::) Μην εκθέτετε τον συμφορουμίτη. Πείτε απλά ότι πήγε να ακούσει καλή ελληνική μουσική, και ειδικώς το τραγούδι με το οποίο τελείωσε η συναυλία. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Ό Ντίνος που είναι, στο Σύνταγμα; ::) Ζυρίχη νομίζω ήτανε πριν που μιλήσαμε, είχε πάει να δει κάτι ραβδους χρυσού που κατέχει αν διαβιούν καλά ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Μετά τις Ταξιαρχίες, νομίζω ταιριάζει.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα απο Ζυριχη, κορίτσια Και χρυσόν διαθέτομεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 και σοκολάτα ομοίως... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Η ώρα πέρασε, ήπιαμε το τέιον, φάγαμε την φρυγανιά μας και τώρα νάνι. Καληνύχτα παλαιοροκάδες, παλαιοπανκάδες και λοιποί άμουσοι συμφορουμίτες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα απο Ζυριχη, κορίτσια Και χρυσόν διαθέτομεν... Έλα μπρε, ήρθες; Εχεις κανένα δίσκο του Μπέηλ Ην; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα απο Ζυριχη, κορίτσια Και χρυσόν διαθέτομεν... Ποιόν μου θυμήζει, ποιόν μου θυμήζει........ ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις