Dinosp Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 O "ακατανόμαστος" ;D είπε ως συνήθως κάτι ακαταλαβίστικα,χώρισε το ντουνιά σε δεξιούς κι αριστερούς (κάποιος @έστηκε),μας πέταξε και το μετάλλιο της νίκης κι αφού μίλησε για αξιοπρέπειες και άλλα μαμούχαλα ο άσφαλτος (που λέει και η άντζελα)έφυγε.Τι να πούμε τώρα?Δικαίωμα ;D Ναι, και γω έτσι το βλέπω... όμως ξέρω οτι ειμαι κοινός θνητός, ενώ ο άλλος ημίθεος (λαιμαι).. όποτε... Δεν παίζουν οι νόρμες με αυτον τον ιδιαίτερο βάτραχο ... Να, πάρε το τελευταίο του βίντεο... λουλούδια... ιστορίες Σπερα και σε σένα νερουλά Απο αύριο και μεχρι την Κυριακή θα σας χαιρεταω απο Αντίπαρο... Τα λέμε, λαιμαι - λέω να ακούσω λίγη μουσικουλα ακόμα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Δεν πιστεύω ούτε σε θεούς ούτε σε ημίθεους Ντίνο!Η όλη φάση μου'κανε ότι τα πειράγματα τελικά δεν ήταν δήθεν αλλά αληθινά και ότι πράγματι θεωρεί τους πανκ ανώτερη φυλή.Μαλλιά!Άσε τώρα....χορτάσαμε από επανάσταση σ'αυτή τη χώρα. Ούτε επανάσταση γίνεται μέσα από μουσικά site.Δεξιό το site?Επιχείρηση είναι,με διαφημίσεις δουλεύει,τι περίμενε?Να μπαίνει ο καθένας ντίρλα και να λέει ό,τι θέλει?Κι αυτός να θεωρείται και αριστερός?(έχουμε ξεφύγει εντελώς). Να δώσεις χαιρετισμούς στο κάμπινγκ.Κάποτε ο ιδιοκτήτης τάισε την παρέα μου πεταλίδες ;D Πάω να ξεκουράσω το πνεύμα μου,δεν κοιμάται κιόλας το σκασμένο να βρω την ησυχία μου.Once unwoken always anwoken ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Ηρεμηστε λεμεεεεεε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Δεν πιστεύω ούτε σε θεούς ούτε σε ημίθεους Ντίνο!Η όλη φάση μου'κανε ότι τα πειράγματα τελικά δεν ήταν δήθεν αλλά αληθινά και ότι πράγματι θεωρεί τους πανκ ανώτερη φυλή.Μαλλιά!Άσε τώρα....χορτάσαμε από επανάσταση σ'αυτή τη χώρα. Ούτε επανάσταση γίνεται μέσα από μουσικά site.Δεξιό το site?Επιχείρηση είναι,με διαφημίσεις δουλεύει,τι περίμενε?Να μπαίνει ο καθένας ντίρλα και να λέει ό,τι θέλει?Κι αυτός να θεωρείται και αριστερός?(έχουμε ξεφύγει εντελώς). Να δώσεις χαιρετισμούς στο κάμπινγκ.Κάποτε ο ιδιοκτήτης τάισε την παρέα μου πεταλίδες ;D Πάω να ξεκουράσω το πνεύμα μου,δεν κοιμάται κιόλας το σκασμένο να βρω την ησυχία μου.Once unwoken always anwoken ;D Σκληρά πλάσματα οι γυναίκες - γνωστόν τοις πάσι Όνειρα γλυκά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Η όλη φάση μου'κανε ότι τα πειράγματα τελικά δεν ήταν δήθεν αλλά αληθινά και ότι πράγματι θεωρεί τους πανκ ανώτερη φυλή. Ποιός ρε Magna ο Σάμυ? Επειδή τον ξέρω, σου λέω ότι δεν παίζει αυτό το "ανώτερη φυλή" γι' αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι ο ιντερνετικός λόγος εύκολα παρεξηγείται, ιδίως όταν είναι κάπως .... ιδιαίτερος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Πολύ την πάω. Έχει κάτι που μου αρέσει πολύ. https://www.youtube.com/watch?v=35uowDT6N-A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 αχου καλε, το καρμα μου -1, πωπω συμφορα, με τι π@π@ριες ασχολειται ο κοσμος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 wf, φαντάζομαι με λύπη πως δεν το πόσταρες τυχαία(;).... :-[ :( http://buddaheads.com/ The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2015 Nα σου πω την αληθεια, πρωτη φορα τους ακουσα πριν κατι μερες σε εναν Αμερικανικο ιντερνετικο Blues σταθμο. Οποτε δεν ηξερα για τον θανατο του εικονιζομενου στο λινκ σου. Κριμα. RIP. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις