Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O "ακατανόμαστος"  ;D είπε ως συνήθως κάτι ακαταλαβίστικα,χώρισε το ντουνιά σε δεξιούς κι αριστερούς (κάποιος @έστηκε),μας πέταξε και το μετάλλιο της νίκης κι αφού μίλησε για αξιοπρέπειες και άλλα μαμούχαλα ο άσφαλτος (που λέει και η άντζελα)έφυγε.Τι να πούμε τώρα?Δικαίωμα  ;D

Ναι, και γω έτσι το βλέπω... όμως ξέρω οτι ειμαι κοινός θνητός, ενώ ο άλλος ημίθεος (λαιμαι).. όποτε...

Δεν παίζουν οι νόρμες με αυτον τον ιδιαίτερο βάτραχο ...

Να, πάρε το τελευταίο του βίντεο... λουλούδια... ιστορίες

Σπερα και σε σένα νερουλά

Απο αύριο και μεχρι την Κυριακή θα σας χαιρεταω απο Αντίπαρο...

Τα λέμε, λαιμαι - λέω να ακούσω λίγη μουσικουλα ακόμα τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δεν πιστεύω ούτε σε θεούς ούτε σε ημίθεους Ντίνο!Η όλη φάση μου'κανε ότι τα πειράγματα τελικά δεν ήταν δήθεν αλλά αληθινά και ότι πράγματι θεωρεί τους πανκ ανώτερη φυλή.Μαλλιά!Άσε τώρα....χορτάσαμε από επανάσταση σ'αυτή τη χώρα.

Ούτε επανάσταση γίνεται μέσα από μουσικά site.Δεξιό το site?Επιχείρηση είναι,με διαφημίσεις δουλεύει,τι περίμενε?Να μπαίνει ο καθένας ντίρλα και να λέει ό,τι θέλει?Κι αυτός να θεωρείται και αριστερός?(έχουμε ξεφύγει εντελώς).

Να δώσεις χαιρετισμούς στο κάμπινγκ.Κάποτε ο ιδιοκτήτης τάισε την παρέα μου πεταλίδες  ;D

Πάω να ξεκουράσω το πνεύμα μου,δεν κοιμάται κιόλας το σκασμένο να βρω την ησυχία μου.Once unwoken always anwoken  ;D

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δεν πιστεύω ούτε σε θεούς ούτε σε ημίθεους Ντίνο!Η όλη φάση μου'κανε ότι τα πειράγματα τελικά δεν ήταν δήθεν αλλά αληθινά και ότι πράγματι θεωρεί τους πανκ ανώτερη φυλή.Μαλλιά!Άσε τώρα....χορτάσαμε από επανάσταση σ'αυτή τη χώρα.

Ούτε επανάσταση γίνεται μέσα από μουσικά site.Δεξιό το site?Επιχείρηση είναι,με διαφημίσεις δουλεύει,τι περίμενε?Να μπαίνει ο καθένας ντίρλα και να λέει ό,τι θέλει?Κι αυτός να θεωρείται και αριστερός?(έχουμε ξεφύγει εντελώς).

Να δώσεις χαιρετισμούς στο κάμπινγκ.Κάποτε ο ιδιοκτήτης τάισε την παρέα μου πεταλίδες  ;D

Πάω να ξεκουράσω το πνεύμα μου,δεν κοιμάται κιόλας το σκασμένο να βρω την ησυχία μου.Once unwoken always anwoken   ;D

Σκληρά πλάσματα οι γυναίκες - γνωστόν τοις πάσι

Όνειρα γλυκά...

Η όλη φάση μου'κανε ότι τα πειράγματα τελικά δεν ήταν δήθεν αλλά αληθινά και ότι πράγματι θεωρεί τους πανκ ανώτερη φυλή.

Ποιός ρε Magna ο Σάμυ?

Επειδή τον ξέρω, σου λέω ότι δεν παίζει αυτό το "ανώτερη φυλή" γι' αυτόν.

Η αλήθεια είναι ότι ο ιντερνετικός λόγος εύκολα παρεξηγείται, ιδίως όταν είναι κάπως .... ιδιαίτερος.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Nα σου πω την αληθεια, πρωτη φορα τους ακουσα πριν κατι μερες σε εναν Αμερικανικο ιντερνετικο Blues σταθμο. Οποτε δεν ηξερα για τον θανατο του εικονιζομενου στο λινκ σου. Κριμα. RIP. :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου