magna Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mP7wqOA9M14 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Η μπάντα εμφανίστηκε στο Woodstock αλλά δεν συμφώνησε με την αμοιβή της βιντεοσκόπησης οπότε και δεν εμφανίζεται στις μετέπειτα βιντεοσκοπημένες κυκλοφορίες Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Πολλοί το διασκεύασαν αλλά μόνο οι Kinks κατάφεραν να με κοιμήσουν :D μπουόνα νότσες! ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Jargon Τακης Μπαρμπερης........απο αρχης μεχρι τελους......... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 ευχαριστώ πολύ για τις ευχές φίλοι (και φυσικά φίλη)... ;D αφιερωμένο σε εσάς το συνομήλικο μου τραγουδάκι... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Μετά από 21 ώρες από το τελευταίο post, να το συνεχίσω στην ίδια "γραμμή"... https://www.youtube.com/watch?v=7JM2ghmhGk0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Eμένα πάλι με όλο αυτό το λιώσιμο μόνο πσιχιδέλλλιες μου έρχονται ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 αγαπημένο και επίκαιροοοοο... έχω λιώσει... ::) 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Μετά απο αρκετές μέρες χωρίς λέω σημερα να τα ξαναρχίσω προσεκτικά και μετρημένα... Ξέρετε... Sex and drugs and rock 'n roll... (Ή οτι απ αυτά μας βρίσκεται βρε αδερφέ - έπηξα μια βδομάδα με anoxil και mesulid...) Επομένως, Sex: μαλμπορο λάιτς και σμιρνοφ μαυρη Drugs: απο τη δισκοθήκη του γιδοβοσκου του Zappa (που λέει και ο φΑζιος), οπως αυτο: Rock n roll: το αφήνω πάνω σας Καλησπέρες σε παρόντες και απόντες, ΛΑΙΜΑΙ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις