gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Απο τα αγαπημενα μου Κλαπτον και σιγουρα το αγαπημενο μου σολο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Υπάρχει μια φωτογραφία από έναν εαυτό που έχω πια χάσει κάποιοι μου λένε πώς περνάω απλά μια φάση μα έχω μια φωτογραφία μόνο μια και δεν του μοιάζω και στον καθρέφτη μου μπροστά όταν κοιτάζω δεν είμαι αυτός που βλέπω "εγώ" αν και προσπάθησα να πω πώς του ταιριάζω Θα 'γραφα κι άλλα ως το πρωί αλλά εσείς τι φταίτε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 ένα χωρίς λόγια... κι ένα με. αλλά σε λάθος φύλο... 8) ...If you believe, I know you will find There ain't nothing like the sensitive kind... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Φίλτατε npap μ' έφτιασες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 δεν ξέρω ρε Σάμυ... σέβομαι (και το ξέρεις) το όποιο συναίσθημα μπορεί να σου έχει δημιουργηθεί, αλλά πρέπει και συ να μου-ας βρεις τον τρόπο να "χαρώ"-ούμε μια "νίκη" (ως μέρος-η ενός χαβαλέ άτυπου συνόλου) σε μια "μάχη" που δεν έχω-ουμε δώσει... ::) Aυτό ακριβώς!Είχε κυρηχθεί πόλεμος και δεν πήρα χαμπάρι? Αnyway και τι να πει κανείς...Ανέβασες λατρεμένους Bakerloo npap,το ένα και μοναδικό τους album με τον επίσης λατρεμένο Dave Clempson που συνειδητοποίησα ότι μάλλον αντιγράφω τον ήχο του.Ας με συμπαθήσει για όλα τα υπόλοιπα ;D https://www.youtube.com/watch?v=p9ks37D_1Kg Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 χαίρομαι φιούζιε... 8) και μια και ο gvour μελέτησε τον έτερο ας τους απολαύσομεν και μαζί... https://youtu.be/dKR_xzzs76Q δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Λίγο το ένα,λίγο το άλλο,μια μελαγχολία με έπιασε :) https://www.youtube.com/watch?v=yFwjTmSoK08 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Αφού πήγε ο λόγος στον Clapton ....... .... το καλύτερο κομμάτι του, που θα μείνει νομίζω στην ιστορία. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 @npap Πραγματι,μας εστειλες. Γουσταρω JJ,απο τους αγαπημενους μου. Και κιθαριστας μαστερ,ουτε μιση νοτα πεταμενη. O δισκος με τον Κλαπτον δε μ'αρεσε ολος αλλα ειχε μερικα που σκοτωναν. Καλη ωρα αυτο που εβαλες η το επομενο του στο δισκο,το Heads in Georgia. Στακατε ομως μωρε παλικαρια και κοπελιες,να σας προλαβαινω να τ'ακουω. Πραγματι αδερφε μου απο τα καλυτερα του το tears. Να πω την αληθεια,ο λογος που το εγραψε με δυκολευει πολυ στο να τ'ακουω. Με πιανει κατι. Εχει γραψει βεβαια σπουδαια πραγματα. Αλλο δικο του που αγαπω πολυ-μ'αρεσει ολος ο δισκος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Στακατε ομως μωρε κοπελιες,να σας προλαβαινω να τ'ακουω. ΟΚ, θα κάνω break. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις