Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η παραίτηση σου δεν γινεται αποδεκτή - Ο καλός ο αδμιν είναι παντός καιρού

Αντε μην βάλω τον τρολευ να σου ποστάρει τρεις σελίδες κλασσική...

Μα τι έπαθε ο Σάμυ; Κατάλαβε κανείς;

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Guru

Μα τι έπαθε ο Σάμυ; Κατάλαβε κανείς;

προσωπικά δεν κατάλαβα αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν συνειδητοποιήσει ότι έχει υπογράψει σύμφωνο παράδοσης της "έδρας" (μοναδικής των μπανκιώνε) με την παραίτηση, θα ανασκευάσει πάραυτα... 

σιγά μην αφήσει το noiz στα χέρια ημών των φρικιώνε χωρίς αντίσταση...  ;D ;D ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες αργά το βράδι η συζήτηση στο Eurogroup.

Στο τραπέζι έπεσαν, το μέλλον της χώρας, οι κατσαρίδες, το noiz και άλλα δαιμόνια, ο ρόλος του μπάσου σε μια μπάντα, ash vs alder, active vs passive, μια νταμιζάνα τσίπουρο, λουκάνικα και άλλα μπινελίκια.

Υπήρξε ένα πρόβλημα με τα κωλάντεραλς, αλλά τελικά τα βρήκαμε. ;D ;D ;D

Είχαμε διαρροές καθότι έλειπε η αριστερή πλατφόρμα, που βρισκόταν λέει στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά με τηλεδιάσκεψη το θέμα τακτοποιήθηκε.

Κάποιος ήρθε αργά, αλλά πολύ χάρηκα που ήρθε και τον γνώρισα και από κοντά.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Τέρρυ για την υπέροχη φιλοξενία, καθώς και στον Σάμυ για το τσίπουρο.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες αργά το βράδι η συζήτηση στο Eurogroup.

Στο τραπέζι έπεσαν, το μέλλον της χώρας, οι κατσαρίδες, το noiz και άλλα δαιμόνια, ο ρόλος του μπάσου σε μια μπάντα, ash vs alder, active vs passive, μια νταμιζάνα τσίπουρο, λουκάνικα και άλλα μπινελίκια.

Υπήρξε ένα πρόβλημα με τα κωλάντεραλς, αλλά τελικά τα βρήκαμε. ;D ;D ;D

Είχαμε διαρροές καθότι έλειπε η αριστερή πλατφόρμα, που βρισκόταν λέει στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά με τηλεδιάσκεψη το θέμα τακτοποιήθηκε.

Κάποιος ήρθε αργά, αλλά πολύ χάρηκα που ήρθε και τον γνώρισα και από κοντά.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Τέρρυ για την υπέροχη φιλοξενία, καθώς και στον Σάμυ για το τσίπουρο.

Tελικα δε γλυτωνουμε τα πολιτικα ;D ;D αλλα ηταν ετσι ακριβως.

προσωπικά δεν κατάλαβα αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν συνειδητοποιήσει ότι έχει υπογράψει σύμφωνο παράδοσης της "έδρας" (μοναδικής των μπανκιώνε) με την παραίτηση, θα ανασκευάσει πάραυτα... 

σιγά μην αφήσει το noiz στα χέρια ημών των φρικιώνε χωρίς αντίσταση...  ;D ;D ;D

έφυγε??? ;D ;D ;D

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Τις προάλλες που ήμουν στην καρδιολόγο γυρνάει και μου λέει: όλα καλά με την καρδιά σου απλά φαίνεται λίγο μεγάλη η αριστερή πλευρά, να το κοιτάξουμε ξανά σε 5-6 μήνες.

Εντάξει γιατρέ, της λέω, υπάρχει περίπτωση να μικρύνει;

Όχι, μου λέει, δηλαδή... μπορεί... δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς, είναι όλα τόσο περίπλοκα. Ήταν και μια γιαγιά εκεί και μου είπε να μην ανησυχώ γιατί και αυτή αριστερή ήταν ειδικά από την πλευρά του μπαμπά της. Της εξήγησα ότι δεν είμαι αριστερός και ότι μόνο η καρδιά μου ήταν αλλά αυτή δεν κατάλαβε και μου έδωσε μια κάρτα του γιου της που ήταν οπτικός αν ήθελα ποτέ γυαλιά.

ο χρόνος αρκετός 

• Guru

Τις προάλλες που ήμουν στην καρδιολόγο γυρνάει και μου λέει: όλα καλά με την καρδιά σου απλά φαίνεται λίγο μεγάλη η αριστερή πλευρά, να το κοιτάξουμε ξανά σε 5-6 μήνες.

Εντάξει γιατρέ, της λέω, υπάρχει περίπτωση να μικρύνει;

Όχι, μου λέει, δηλαδή... μπορεί... δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς, είναι όλα τόσο περίπλοκα. Ήταν και μια γιαγιά εκεί και μου είπε να μην ανησυχώ γιατί και αυτή αριστερή ήταν ειδικά από την πλευρά του μπαμπά της. Της εξήγησα ότι δεν είμαι αριστερός και ότι μόνο η καρδιά μου ήταν αλλά αυτή δεν κατάλαβε και μου έδωσε μια κάρτα του γιου της που ήταν οπτικός αν ήθελα ποτέ γυαλιά.

respect!

• Guru

"...who said, "watch where you stray my friend"

old man spoke of meanings lost and without name

never shifting from their worn and weathered place

what was found in the endless serach

for truth behind the tale..."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου