cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Ναι, θα σε κάνει δώρο ένα Πόντιο, ή προτιμάς Ρομά ;D ;D ;D Πάντως εάν θέλεις πόντια, Atreu, στην έχω έτοιμη.......σου δίνω και κάτι παραπάνω από 1 Εu........18+2 χρόνια μαζί μου, έ φτάνει.....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Μα θέλει και ρώτημα αγαπητέ πιπιτύρι; Πάρ' το. Πάρ' τα όλα. Όταν θα φτάσεις όμως στα 50 δις εισπράξεις ρίξε κάτι και σε μας ε; Χαίρομαι που πιστεύεις στην εμπορική προοπτική της μουσικής που γράφω. Τώρα είμαστε δύο. Εσύ κι εγώ θα γράψουμε ιστορία. Και θα τινάξουμε τη μπάνκα στον αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Επιτέλους, έφυγε το πιο... ουάοοο weekend του επαγγελματικού μου βίου :P Οι 14 και 18 ώρες EWG, Eurogroup και Συνόδου Κορυφής, μέσα σε ένα 48ωρο μου έπεσαν λίγο βαριές... Τουλάχιστον, αν έφεραν το τέλος των παραισθήσεων, χαλάλι τους. https://www.youtube.com/watch?v=lFQ0BUc2wjM all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Βρε βρε βρε τι ψαρεψαμε.... Χμμμ...κανένα νέο!Τα έχω ξαναπεί.Πιο εύκολο μου είναι να πω τι δεν ακούω.Λαικά,ελαφρολαικά,παλιολαικά κλπ,ποπ,ποπ κορν κλπ,rock 'n roll στυλ Presley κλπ,άτεχνο και φυσικά δημοτικά!Και ψιλοβαριέμαι τη soul. Dead Kennedys (nope),Sex Pistols και παρεμφερή φασαριόζικα(nope).Όλα τα άλλα καλοδεχούμενα ;D ;D ;D Αυτό το άκουσα στο ραδιόφωνο και παραλίγο να τρακάρω απ'τη συγκίνηση ::) Η φωνάρα της Genya Ravan https://www.youtube.com/watch?v=hPCRD6IQ5O8 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 -Μαμά,όταν μεγαλώσω θα γίνω κιθαρίστας -Παιδί μου,αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 τα'πα και ξέσκασα και χωρίς "παρεμβολές"....χούρεϊ! ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 κάτσε να προυλάβω κι ιγού... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Του λογου μου απο την αλλη θα την πω την αμαρτια κι ας ειμαι καταταγμενος απο νεοαντμιν στα φρικια. ;D ;D Αν και σπανιως βαζω να ακουσω λαικα,την "ακουω" καποιες φορες οταν μου τυχει. Προχτε στ'αμαξι εβαλε το ραδιο τα αποκατω δυο ασματα,μερα μεσημερι,καπακι και ημουν ετοιμος να πω στην κοπελια στα Γκουντυς της Λαμιας που σταματησα,"κοπελαρα γλυκια και ομορφη,πιασε ενα μισομπουκαλο κι ελα να το τιμησομε παρεα". "Βαλε και μια Καιτη Γκρειτ ;D στο συστημα να γουσταρουμε". Μετα γυρισε η γυναικα μου απο την τουαλετα,με πηρε χαμπαρι οτι τη ζαχαρωνα και εφαγα σφαλιαρα. Δεν πονανε ομως οι αντρηδες,εχουν συνηθισει το ξυλο. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις