Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε οχι δα. Υπαρχουν κοκκινες γραμμες φιλε. Κοκκινες γραμμες που τηρουνται, σε αντιθεση με κατι αλλες κοκκινες γραμμες καποιων αλλων...image.gif

Γιαυτο σ´αγαπάμε Κωστα

Τι θα γίνει, θα κοιμηθούμε σήμερα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

To'χεις ποσταρει ισα με 562 φορες. Ε και? Το ξερουμε ηδη οτι ο Bill εχει εξαιρετικο γουστο στις συνεργασιες του. image.gif

563 με τη σημερινή, ναι ο Μπιλ βοηθάει τα νέα φρικιά, εξάλλου κι αυτός το ίδιο ταγάρι είναι με τους νέους συνεργάτες του λαίμαι.

Όμως θα ήθελα να συμπληρώσω πως το να ελεημονείς δεν είν κακό. Και οι επαίτες τύπου Γκίλαν και Πουρπλ έχουν θέση. Ολίγον Σαντορίνη, ολίγη Κρήτη, κάτι από Βάνα Κάνουλα, μη το κάνουμε και θέμα, εδώ κοτζάμ Ρουβάς και πάει με το χαμόγελο της γριάς  απάτης, στο Μπιλ θα κολλήσουμε, που είναι και ουραίο αγόρι?  ;D ;D ;D

Κακόμοιρε Κάταραχτ, τι τραβάς για τα είδωλά σου  :D

https://www.youtube.com/watch?v=TZdZUP5ipw4

No one wants an alien

Τι θα γίνει, θα κοιμηθούμε σήμερα?

Σημερα, οχι. Ξυπνησα αργα το απογευμα και δεν νυσταζω. Πινω φραπα τωρα και βλεπω το παρακατω live. image.gif

https://youtu.be/xUhFIkhpQjA

• Guru

5 χρόνια (+5 μήνες) επίκαιρο...

καλησπ(μ)έρα...

"...All the trust is gone

And there goes the truth

Here comes all the stories

But baby I got the proof

The mascaraed is over

And so goes being true

What's the lesson we learn

Lying only hurts you

Deception

That's gonna be the death of our love..."

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Εγώ πάλι μάγκες και magna δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά διότι στην περιοχή μου εδράζουν και λειτουργούν πολλά νυχτερινά κέντρα που ποσώς ενδιαφέρονται δια την ομαλή διεκπεραίωση των νυχτερινών μου αναγκών.

Εις τους ενοχλητικότερους εκ των νυχτερινών ούτως ειπείν γλεντζέδων του υφαρπαχθέντος δίκαιου ύπνου μου μα και θανάσιμων εχθρών του φίλου Μορφέα κατατάσσω αρχικά τους Ρομά (οι επονομαζόμενοι και  γύφτοι εις την καθομιλουμένη) και κοντινούς δευτέρους τους πολυαγαπημένους πλην φασαριόζους αχλαδοκώλους Ποντίους.

Το χθεσινό γλέντι επικράτησε και αντήχησε σε όλη την περιοχή της άμοιρης δυτικής Θεσσαλονίκης με ποντιακούς ρυθμούς εις την διαπασών με αποτέλεσμα το πρωινό να με βρει βαρύ από ύπνο κακό και γεμάτο αμυδρές μνήμες ενός ολέθριου ονείρου. Ήμουν λέει κάποιος κρατικός λειτουργός και είχα να κάνω με ανθρώπους πολύ σημαντικούς  ενώ ένιωθα έντονα ότι τα μαλλιά μου δεν ήταν όπως πρέπει κουρεμένα. Αυτοί οι σημαντικοί άνθρωποι λοιπόν αρχικά με έβαλαν  να χορέψω ποντιακά και έπειτα να κάνω στριπ-τιζ με μουσική υπόκρουση των Boney m. Ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι. 

ο χρόνος αρκετός 

Μα θέλει και ρώτημα αγαπητέ πιπιτύρι; Πάρ' το. Πάρ' τα όλα. Όταν θα φτάσεις όμως στα 50 δις εισπράξεις ρίξε κάτι και σε μας ε;

ο χρόνος αρκετός 

Μα θέλει και ρώτημα αγαπητέ πιπιτύρι; Πάρ' το. Πάρ' τα όλα. Όταν θα φτάσεις όμως στα 50 δις εισπράξεις ρίξε κάτι και σε μας ε;

Ναι, θα σε κάνει δώρο ένα Πόντιο, ή προτιμάς Ρομά  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δεν θέλω δώρα κε Σάμυ κι ούτε τα δέχομαι. Για κάθε Πόντιο που θα με φέρνει θα αφαιρείται απ' το χρέος 1 €.

https://soundcloud.com/gevangelatos/ynzryana9vvf

ο χρόνος αρκετός 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου