Dinosp Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Ε οχι δα. Υπαρχουν κοκκινες γραμμες φιλε. Κοκκινες γραμμες που τηρουνται, σε αντιθεση με κατι αλλες κοκκινες γραμμες καποιων αλλων... Γιαυτο σ´αγαπάμε Κωστα Τι θα γίνει, θα κοιμηθούμε σήμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 To'χεις ποσταρει ισα με 562 φορες. Ε και? Το ξερουμε ηδη οτι ο Bill εχει εξαιρετικο γουστο στις συνεργασιες του. 563 με τη σημερινή, ναι ο Μπιλ βοηθάει τα νέα φρικιά, εξάλλου κι αυτός το ίδιο ταγάρι είναι με τους νέους συνεργάτες του λαίμαι. Όμως θα ήθελα να συμπληρώσω πως το να ελεημονείς δεν είν κακό. Και οι επαίτες τύπου Γκίλαν και Πουρπλ έχουν θέση. Ολίγον Σαντορίνη, ολίγη Κρήτη, κάτι από Βάνα Κάνουλα, μη το κάνουμε και θέμα, εδώ κοτζάμ Ρουβάς και πάει με το χαμόγελο της γριάς απάτης, στο Μπιλ θα κολλήσουμε, που είναι και ουραίο αγόρι? ;D ;D ;D Κακόμοιρε Κάταραχτ, τι τραβάς για τα είδωλά σου :D https://www.youtube.com/watch?v=TZdZUP5ipw4 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Τι θα γίνει, θα κοιμηθούμε σήμερα? Σημερα, οχι. Ξυπνησα αργα το απογευμα και δεν νυσταζω. Πινω φραπα τωρα και βλεπω το παρακατω live. https://youtu.be/xUhFIkhpQjA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Τι θα γίνει, θα κοιμηθούμε σήμερα? Χαμήλωσέτο ρε πιδίμ τι θες να μας ξενυχτήσεις? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 5 χρόνια (+5 μήνες) επίκαιρο... καλησπ(μ)έρα... "...All the trust is gone And there goes the truth Here comes all the stories But baby I got the proof The mascaraed is over And so goes being true What's the lesson we learn Lying only hurts you Deception That's gonna be the death of our love..." δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Εγώ πάλι μάγκες και magna δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά διότι στην περιοχή μου εδράζουν και λειτουργούν πολλά νυχτερινά κέντρα που ποσώς ενδιαφέρονται δια την ομαλή διεκπεραίωση των νυχτερινών μου αναγκών. Εις τους ενοχλητικότερους εκ των νυχτερινών ούτως ειπείν γλεντζέδων του υφαρπαχθέντος δίκαιου ύπνου μου μα και θανάσιμων εχθρών του φίλου Μορφέα κατατάσσω αρχικά τους Ρομά (οι επονομαζόμενοι και γύφτοι εις την καθομιλουμένη) και κοντινούς δευτέρους τους πολυαγαπημένους πλην φασαριόζους αχλαδοκώλους Ποντίους. Το χθεσινό γλέντι επικράτησε και αντήχησε σε όλη την περιοχή της άμοιρης δυτικής Θεσσαλονίκης με ποντιακούς ρυθμούς εις την διαπασών με αποτέλεσμα το πρωινό να με βρει βαρύ από ύπνο κακό και γεμάτο αμυδρές μνήμες ενός ολέθριου ονείρου. Ήμουν λέει κάποιος κρατικός λειτουργός και είχα να κάνω με ανθρώπους πολύ σημαντικούς ενώ ένιωθα έντονα ότι τα μαλλιά μου δεν ήταν όπως πρέπει κουρεμένα. Αυτοί οι σημαντικοί άνθρωποι λοιπόν αρχικά με έβαλαν να χορέψω ποντιακά και έπειτα να κάνω στριπ-τιζ με μουσική υπόκρουση των Boney m. Ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 ... αμυδρές μνήμες ενός ολέθριου ονείρου. Atreu73, μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τίτλο σε κομμάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Μα θέλει και ρώτημα αγαπητέ πιπιτύρι; Πάρ' το. Πάρ' τα όλα. Όταν θα φτάσεις όμως στα 50 δις εισπράξεις ρίξε κάτι και σε μας ε; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Μα θέλει και ρώτημα αγαπητέ πιπιτύρι; Πάρ' το. Πάρ' τα όλα. Όταν θα φτάσεις όμως στα 50 δις εισπράξεις ρίξε κάτι και σε μας ε; Ναι, θα σε κάνει δώρο ένα Πόντιο, ή προτιμάς Ρομά ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Δεν θέλω δώρα κε Σάμυ κι ούτε τα δέχομαι. Για κάθε Πόντιο που θα με φέρνει θα αφαιρείται απ' το χρέος 1 €. https://soundcloud.com/gevangelatos/ynzryana9vvf ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις