samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 deja vu περνάω ή mr Παράγκας ανεβάζει τα ίδια με προχτές? :o Τα γίδια και τα μουσχάρια, έχεις κανά πρόβλημα? Εγώ είμαι αδμιν, ότι θέλω κάμνω και αν θέλω σε πετάω κι απ τη Παράγκα για 5 χρόνια έτσι για να γουστέρνω λαίμαι παλιοslave girl λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Τα γίδια και τα μουσχάρια, έχεις κανά πρόβλημα? Εγώ είμαι αδμιν, ότι θέλω κάμνω και αν θέλω σε πετάω κι απ τη Παράγκα για 5 χρόνια έτσι για να γουστέρνω λαίμαι παλιοslave girl λαίμαι ;D ;D ;D Η περίπτωσή σου, έπειτα από σύγκλιση του ιατρικού κόσμου, θεωρείται εξαιρετικά ανίατη και η μόνη προσφορά που μπορεί να κάνει η ανθρωπότητα προς την άτυχη περίπτωσή σου,είναι να σου λέμε :ναι.Ναι. ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 ρε σεις... http://youtu.be/1qD2Uxuo15A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 είναι να σου λέμε :ναι.Ναι. Α μπράβο, η ασωπή σου και η συγκατάβαση είναι ότι πιο σουστό απέναντι στον αδμιν λαίμαι 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Α μπράβο, η ασωπή σου και η συγκατάβαση είναι ότι πιο σουστό απέναντι στον αδμιν λαίμαι 8) Ναι,ναι,ναι.....cradle that cradled you....ναι,ναι,ναι.... άιντα οι ανατολίτικες οι κλίμακες! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Και το πάω παρακάτω. Το νόμισμα που θα έχουμε, θα είναι το Ελληνικό Δολλάριο (κατά το Καναδέζικο δολλάριο), που δεν θα μπορεί βάση συμφωνίας με την FED, να υποτιμηθεί περισσότερο από 30% σε σχέση με το Αμερικανικό δολλάριο. Γεια σου ρε Σταύραρε. 8) https://www.youtube.com/watch?v=UFdmYpGMyjE Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Τι γκρουπαρα, τι συνθεση, τι ενορχηστρωση, τι σκηνικη παρουσια, τι μπριο, τι πρωτοτυπια, τι πχιότης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Και το πάω παρακάτω. Το νόμισμα που θα έχουμε, θα είναι το Ελληνικό Δολλάριο (κατά το Καναδέζικο δολλάριο), που δεν θα μπορεί βάση συμφωνίας με την FED, να υποτιμηθεί περισσότερο από 30% σε σχέση με το Αμερικανικό δολλάριο. Ψήνομαι... Στρατο, Αίγινα εισαι; Εδιτ1. Ξύπνησε Εδιτ2. Πόσο έχει ο μήνας σημερα, ρε σεις Εδιτ3. Admin, οχι πολλά πολλά με την τσουπα μας γιατι θα σε ανασχηματίσουμε, λαιμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Ψήνομαι... Στρατο, Αίγινα εισαι; Μέχρι χθες, σήμερα γύρισα. ;D ;D Μα ντιπ μυαλό δεν υπάρχει πια στην Ελλάδα? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Τι γκρουπαρα, τι συνθεση, τι ενορχηστρωση, τι σκηνικη παρουσια, τι μπριο, τι πρωτοτυπια, τι πχιότης.... A όλα κι όλα Wf!Αυτοί μου αρέσουν κι εμένα.Κρύβω έναν μικρό πάνκη μέσα μου ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις