magna Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Κόψε κανά νύχι, μη σκίσεις κανά καλσόνε όμως ε? 8) ;D ;D ;D Αφενός δεν έχω νύχια,αφετέρου φοράω σκελέες ;D ;D ;D @ fusion ένα φίλο του είχα γνωρίσει.Μάλλον μετά του προξένεψε το μέρος Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Αυτό το παιδί ειναι το ίνδαλμα μου... ματηνπαναγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Αφενός δεν έχω νύχια,αφετέρου φοράω σκελέες ;D ;D ;D @ fusion ένα φίλο του είχα γνωρίσει.Μάλλον μετά του προξένεψε το μέρος Πρόκειται περί κνίτισας,αυτά τα μέρη τα ήξεραν οι αντάρτες, αλλά νταξ , δεν ''αγαπάνε'' τη φύση μόνο οι κνίτισες,τα ξέρουν και οι τσοπαναρέοι λαίμαι :D Τέρμα γκάζι, στροφόμετρα στο κόκκινο από αδρεναλίνη και άλλα...... No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Έχω την λύση στο πρόβλημα Grexit. Να βγούμε από την Ευροζώνη, και να ενταχτούμε στις ΗΠΑ ως πολιτεία. Κι αυτό, μόνο και μόνο για να θεωρείται Αμερικανός πολίτης (και με την βούλα) ο παρακάτω κύριος, και η Καβάλα .... κάτι σαν την Philadelphia (τα Φιλαδέλφεια δηλαδή). https://www.youtube.com/watch?v=aPsEH1YtE2Y Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Πρόκειται περί κνίτισας,αυτά τα μέρη τα ήξεραν οι αντάρτες, αλλά νταξ , δεν ''αγαπάνε'' τη φύση μόνο οι κνίτισες,τα ξέρουν και οι τσοπαναρέοι λαίμαι :D Πού τύχη να είμαι τσοπάνης και να έχω την ησυχία μου...... ::) Και είπαμε:ξου ρί ζο μαι!Μόνο φαβορίτα αφήνω οπότε ούτε κνίτισσα είμαι.Αντάρτικα γονίδια κουβαλάω ωστόσο ;D ;D ;D Τι κομμάτι!Τι ηχογραφήσεις και παραγωγές έκαναν οι @@@@@@@ οι γερμανοί απ'τα 70'ς ακόμα. Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Έχω την λύση στο πρόβλημα Grexit. Να βγούμε από την Ευροζώνη, και να ενταχτούμε στις ΗΠΑ ως πολιτεία. Κι αυτό, μόνο και μόνο για να θεωρείται Αμερικανός πολίτης (και με την βούλα) ο παρακάτω κύριος, και η Καβάλα .... κάτι σαν την Philadelphia (τα Φιλαδέλφεια δηλαδή). Πορτορικάνος ο άνθρωπας λαίμαι, αλλά δεν προφτάνει ο Ομπάμιας, τώρα μόλις προσάρτησε τη Κούβα, η Καβάλα θα πάρει μετά σειρά. Δεν γίνονται όλα μαζί λαίμαι 8) Για τον Κάταρακτ το πχιοτικό λαίμαι ;D ;D ;D Έπεσα σε έναν Κτελ-ατζη τις προάλλες και λέω, ταύτο είναι άσθμα για το παλουκάρι που αλλάζει τα νερά στον Εύριπο ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Έχω την λύση στο πρόβλημα Grexit. Να βγούμε από την Ευροζώνη, και να ενταχτούμε στις ΗΠΑ ως πολιτεία. Κι αυτό, μόνο και μόνο για να θεωρείται Αμερικανός πολίτης (και με την βούλα) ο παρακάτω κύριος, και η Καβάλα .... κάτι σαν την Philadelphia (τα Φιλαδέλφεια δηλαδή). Κατάλαβα....θα δούμε ατλαντικό απ'την κρήτη.Α ρε Άντζελα πόσο μπροστά έβλεπες... ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Το πρόβλημα, δεν είναι τι θέλουν οι άλλοι, το πρόβλημα είναι τι θες εσύ και αν είσαι προετοιμασμένος να πάνε όλα κατά διαόλου ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 deja vu περνάω ή mr Παράγκας ανεβάζει τα ίδια με προχτές? :o Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gommer Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις