magna Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Οχι την εποχή που είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες του Δρόλαπα-αρχές 90. Τότε πήγαινα Σαμοθράκη,μετά χάλασε κι αυτή.Μας έφαγε η παγκοσμιοποίηση μαμώ την τρέλα μου μέσα.γγρρρρρρρρρρ Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Τότε πήγαινα Σαμοθράκη,μετά χάλασε κι αυτή Σαμοθράκη δεν πήγα-ήμουν ανάμεσα Ελαφονήσου και Γαύδου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Οχι την εποχή που είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες του Δρόλαπα-αρχές 90. Μπορεί να ζω βόρεια πλέον, αλλά έχω επίγνωσιν και έχω άνθρωπα που ζει μόνιμα επαέ.........αν δε πας Ιούλιο-Αύγουστο, όλα είναι πρίμα και έχει και γυναίκες που ψάχνει ο Τρόλλεις, δεν είναι σα τον Όλυμπο ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=QySwGXrpHzw&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA&index=3 Πρόβλημα να μην ημπορούνε αι κορασίδαι να κουνανε το καρπό σουστά No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Σαμοθράκη δεν πήγα-ήμουν ανάμεσα Ελαφονήσου και Γαύδου. :) Να σου πω να πας τώρα?Μάλλον θα σε πάρω στο λαιμό μου.Δέος όλο το νησί,τότε όμως που μέσα στο δάσος ήμασταν εμείς,ο κούκος και τα πρώτα γερμανικά φρικιά που ερχόντουσαν από τα 60ς.Μετά έγινε της μοδας όπως και ο Όλυμπος κλπ,κλπ :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Πρόβλημα να μην ημπορούνε αι κορασίδαι να κουνανε το καρπό σουστά Να δεις τί ωραία κουνάω τον δικό μου αυτή τη στιγμή...μια ευθεία προέκταση του πήχυ με πλήρη διάταση των δαχτύλων.Κι ας με γυρίζει τενοντίτιδα ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Να σου πω να πας τώρα?Μάλλον θα σε πάρω στο λαιμό μου. Ναι, έχω ενημερωθεί. Προτιμώ να το έχω στο μυαλό μου όπως ήταν τότες. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Ναι, έχω ενημερωθεί. Προτιμώ να το έχω στο μυαλό μου όπως ήταν τότες. :) Α να γειά σου! ;) Έφυγα... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Να δεις τί ωραία κουνάω τον δικό μου αυτή τη στιγμή...μια ευθεία προέκταση του πήχυ με πλήρη διάταση των δαχτύλων.Κι ας με γυρίζει τενοντίτιδα ;D ;D ;D Κόψε κανά νύχι, μη σκίσεις κανά καλσόνε όμως ε? 8) ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=EXNKwfXacNc&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA&index=2 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Να σου πω να πας τώρα?Μάλλον θα σε πάρω στο λαιμό μου.Δέος όλο το νησί, Ευτυχώς Magna εγώ την πρόλαβα στο τσακ! :) Το μόνο "παρατράγουδο" ήταν ότι ήταν κι ο Ρόκκος εκεί. Αριστούργημα. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις