samy paraga Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Απ' την άλλη, καταλαβαίνω ότι η έλλειψη γυναικείας συντροφιάς στον Όλυμπο, οδηγεί σε παροξυσμό πάθους.. :) :) :) Φίλοους δεν είμεθα στον Όλυμπο, επαέ έχουμε Βιλγάρες κι αν θες, έλα, κερνάμε πίτσα :o No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Ρε Hoooo ρε! Kατσε να βαλουμε κατι σοβαρο τωρα γιατι μας εχεις τερλανει. Artwoods απο το 1965, με τον αγαπημενο πληκτρα του Samy, Jon Lord. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Ωραια, εφυγε!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Γυρίσατε Mr Gvour.....? Welcome. Μαυρίσαμε καθόλου ή μπάααα https://www.youtube.com/watch?v=UBzd79EGxng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Γυρίσατε Mr Gvour.....? Welcome. Μαυρίσαμε καθόλου ή μπάααα Την ευχη μου Φωτη. Δε μαυριζω ευκολα διοτι ειμαι ηδη σκουρος.Λιγο στην καραφλα που τη χτυπαει ευθεως ο ηλιος. Οποτε μπααα. Λιγο ηττα εχω φαει απο τη ζεστη,πολυ πραμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις