cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Αγαπητε-τη αμφιταλαντευόμενε-η φίλοους-η, Σιγαρέτο-α και για να μην σκίσουμε το θέμα του άνθρωπα, το ακόλουθο οβίνδεο δείχνει το δρόμο της σουστής πορείας του άσθματος. Βεβαίως ο Μηλιώκας, ως παλαιοροκάς σα και του λόγου σου αρνείται να αντιληφθεί πως τα σουβλάκια σε ένα τέτοιο άσθμα είναι περιττά εξ ολοκλήρου και δι αυτό επιμένει να μας παρουσιάζει το μπουθαρίστα που κάνει το ''περίτεχνο'' σόλο, αλά κοκορέτσι. Τουλάχιστον όμως έχει περιορίσει πουλί το παλιμπαιδισμό των χαρντροκ καταβολών των νειάτων του. Μια χαρά το λαλάει κι εδώ (όχι ότι ακούω και μεγάλη διαφορά από το original.....) αλλά Στρατ με διπλό στην γέφυρα.......; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ... :P Τι να κάμνουμε, δεν ήμασταν όλοι ανόητοι χαρντροκάδες στα νειάτα μας, όπως εσύ καλέ-ή μου ;D ;D ;D Εγώ είμαι ακόμα...... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 αλλά Στρατ με διπλό στην γέφυρα.......; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ... Όχι ότι τρελαίνομαι με τις Στρατ- μεγάλες πτανες ;D ;D- αλλά ίσως να μην έχεις άδικο φρίκουλα γερομπισμπίκη ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Όχι ότι τρελαίνομαι με τις Στρατ- μεγάλες πτανες ;D ;D- αλλά ίσως να μην έχεις άδικο φρίκουλα γερομπισμπίκη ;D Μην ξεχνάς ότι είσαι ένα (1) χρόνο μεγαλύτερός μου......... ::) :o 8) :P ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Καπου καπου (καθε 5-6 χρονια δηλαδη) ποσταρεις και καποιο σοβαρο κομματι Samie. Ευγε. Αναρωτιεμαι αν ο Δημητρης Μπαρμπαγαλας που κανει σολο ειναι ο ιδιος Mπαρμπαγαλας που επαιζε στη Λευκη Συμφωνια (τωρα στους Will-o-the Wisp). Τι να κάμνουμε, δυστυχώς δεν ήμασταν όλοι χαρντροκάδες στα νειάτα μας (αλλά αστεία Punkια) όπως εσύ καλέ-ή μου ;D ;D ;DΠοτε δεν ειναι αργα να παραδεχτεις τα τεραστια λαθη της παιδικης σου ηλικιας Sam. Καλλιο αργα παρα ποτε. Ποτε δεν ειναι αργα να ξεκινησεις να ακους καλο πχιοτικο Hard Rock (Deep Purple κλπ), τι κι αν εισαι πλεον κοντα στα 60? "Γηρασκω αει διδασκομενος" οπως ελεγε κι ο παλιοφιλος ο Σολων, εννοωντας καθαρα πως "ποτε δεν ειναι αργα να ανακαλυψει κανεις το μεγαλειο των DP και του Hard Rack γενικοτερα"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Μην ξεχνάς ότι είσαι ένα (1) χρόνο μεγαλύτερός μου......... Ψευδείς διαδόσεις μπατσούλη που με έπιασε στη Κάλυμουνο πρόσφατα να τονε δωροδωκάω για να με γράψει στη ταυφουτότητα μικρότερο 8) Και ένα εμπνευσμένο απ τον Ρεμάλι που επούσταρε αλλούθε λαίμαι. Φυσικά ο υπέροχος μπασίστας και επειδή βαριέμαι να τονε ξυρίσω και να τονε κουρέψω, θα είχε αποκεφαλιστεί. Τονε προτιμώ ως ακέφαλο, είναι ύβρις η κεφάλα του προς το ιδίωμα. Ωραία φωνή η κοπέλα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Sure.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Sure.... Πράγματι, είναι ώρα να αλλάξεις τα νερά τραγίκουλα, σύρε ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Μολις εκλεισε η γεφυρα. Η καμερα κανει καλη δουλεια... Ωρα για μπανακι κι εξω. Αλλα αφου μου το ζητας, δεν θα σε αφησω ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Ωρα για μπανακι κι εξω. Άμε στο καλό και μη μας ξαναγράψεις λαίμαι, άντε κι ένα για το δρόμο για κατευόδιο-τρίο ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=ImpFiPIdWPM No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Λείπει ο Παράγκας, λείπει ο Καταρράκτης, ευκαιρία..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις