Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μια που τ' άναφέραμε στο Βερολίνο προχθές τρομερή ζέστη. Υπέροχη πόλη φυσικά. Τα πάρκα, οι βιβλιοθήκες, τα κολυμβητήρια, τα χαμάμ, οι άνθρωποι ευγενέστατοι, τα κορίτσια προσιτά. Ένας άλλος κόσμος. Ένας ωραίος, σίγουρος κόσμος. Το σκέφτομαι σοβαρά το Βερολίνο. Μια δουλίτσα με καλά λεφτά. Ασφάλεια. Τάξη.

https://www.youtube.com/watch?v=bEZ3lSurNCI

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αφιερωμένο στους κυρίους που αναφέρθηκαν σε παλιές αγάπες με τον καλύτερο τρόπο!Τι μαγκιά να τραβάς μια τζούρα απ'αυτό που λέγεται "μαγεία"!

https://www.youtube.com/watch?v=47H_mdKUUco

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Οταν

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΓΟ

μουρχεται αυτο

Τρόλεϊ - το δώρο άψογο - μεστειλε, ευχαριστούμε

Καλησπέρα και στους/στη υπεδελοιπους/η - κεντατε (και) σήμερα

Βαρελινο ε?

Εγω ειμαι σε φάση Μεχικο, παραλία, μπυρες και μελαχρινές - αλλα, ενεκα η κρισις, προς το παρον, δυσκολεύομαι -

• Guru

σύγχρονο το τέμπο του Doc με τις εξελίξεις.... δυστυχώς όχι και με την μέση νόηση που τις κινεί...  ::)

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

''Κακώς σε χάλαγε Samy και καλά έκανε ο Μηλιώκας που τό'κανε όπως τό'κανε τότε.....μια χαρά άσμα, με εξάρσεις, ήρεμα σημεία και μινιμαλισμό στην ενορχήστρωση, όπως "άρμοζε" στους στίχους του.  Μrsickhorse έπρεπε να το κάνεις punk Shocked ή έστω "βρώμικο" R&R για να αρέσει στον Mr Paraga...... Roll Eyes Grin Grin Grin   Και πάλι, μπράβο από μένα....... Smiley''

Αγαπητε-τη αμφιταλαντευόμενε-η φίλοους-η, Σιγαρέτο-α και για να μην σκίσουμε το θέμα του άνθρωπα, το ακόλουθο οβίνδεο δείχνει το δρόμο της σουστής πορείας του άσθματος. Βεβαίως ο Μηλιώκας, ως παλαιοροκάς σα και του λόγου σου αρνείται να αντιληφθεί πως τα σουβλάκια σε ένα τέτοιο άσθμα είναι περιττά εξ ολοκλήρου και δι αυτό επιμένει να μας παρουσιάζει το μπουθαρίστα που κάνει το ''περίτεχνο'' σόλο, αλά κοκορέτσι. Τουλάχιστον όμως έχει περιορίσει πουλί το παλιμπαιδισμό  των χαρντροκ καταβολών των νειάτων του.

Τι να κάμνουμε, δεν ήμασταν όλοι ανόητοι χαρντροκάδες στα νειάτα μας, όπως εσύ καλέ-ή μου ;D ;D ;D

Δωρικό βρώμικο R n R είναι το σουστό

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου