samy paraga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Φίλοους σήμερις το γεύμα μου ήταν με πραγματικά home made προιόντα, μελιτζάνες, κρευμύδια, ντομάτες, πατάτες, πιπεριές απ το μπαχτσέ και το φούρνο της σπυτονοικοκυράς λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 sampathίζοντας... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Φίλοους σήμερις το γεύμα μου ήταν με πραγματικά home made προιόντα, μελιτζάνες, κρευμύδια, ντομάτες, πατάτες, πιπεριές απ το μπαχτσέ και το φούρνο της σπυτονοικοκυράς λαίμαι Φίλοους να είναι καλά η λαϊκή... I love mouzaka, αλλά ποιος φούστης το σκέφτηκε αυτό το φαΐ λαίμαι; Ίδρωσα... αλλά είναι στο φούρνο και πάει πρίμα 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Και τώρα μια τσικουδιά και χαλάρωση... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Και τώρα μια τσικουδιά και χαλάρωση... Όπως καταλαβαίνεις Ντίνε το Λημνιώ, μετονομάστηκε σε τσικουδιά λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Όπως καταλαβαίνεις Ντίνε το Λημνιώ, μετονομάστηκε σε τσικουδιά λαίμαι ;D ;D ;D Φίλος άσε τα ΚΟΒΑ Α.Ε. Το gig πάει για την επόμενη εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων του κόσμου. Πίνωμεν τσικουδιά και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ;) Κρατάμε φίλος τις υποσχέσεις μας προς τον λαό, εν αντιθέσει με άλλους που εκδίδουν ακάλυπτες επιταγές ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Άκου εδώ παλιό κανάγια λαίμαι ;D https://www.youtube.com/watch?v=lFQ0BUc2wjM ΥΓ: Τουτάρα στο μέσο 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Αυτό είναι για τον αδερφό, τον κύριο, τον μέντορα, τον master blaster, τον groove machine, τον ντράμερ μας, Γιώργο Μεταλληνό 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Και φυσικά για τον admin μας, το καμάρι μας, τον βράχο μας, το τρελό αγόρι με την 335 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις