Dinosp Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Οτι λέει ο τίτλος... + οτι προαιρείστε... Η δική μου προαίρεση, μετα απο εξαντλητική ανάλυση, ειναι το "what woman is this": Oh my god, what woman is this Cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 το σίγουρο είναι ότι δεν θα τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα... παραμένω της κλασικής Gilda σχολής... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 και για να μη ξεχνάμε το πρότυπο, πρωτότυπο και όλα τα εις ότυπο... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 άστον αυτόν σε μένα... θα τον φτιάξω O νέος αδμιν φυλάττει Θερμοπύλας λαίμαι, είσαι υπό επιτήρησιν λαίμαι φίλοους. Όσο για τη Μάνγκα είναι για μπανάκι, λίγο ακόμα ufo-boc και έκλεισε σαν μέλος ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Οτι λέει ο τίτλος... + οτι προαιρείστε... Ουτιδανέ γερομπισμπίκι, Ρόνσον ήταν οι αναπτήρες και Ρόνσον ήταν ο Μικ. Άλλοι Ρόνσονες δεν υπάρχουν, πας για μπανάκι κι εσύ 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Σχετικά με τα τσιράκια των ιδιοκτητών του φόρουμ, ενα εχω να πω. Υπάρχουν αδμιν με α***α και α***α αδμιν. Ο Σαμυ ανήκει στους πρώτους* *κερδιζω τρεις ζωές, η τρία μπάνια, ή... Πειτε το οπως θετε... Υποχρεώσεις των συνιστωσών ανέβαλαν σημερινήν συνάντησην. Την γκραπα λεω να μην τη φυλάξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Υποχρεώσεις των συνιστωσών ανέβαλαν σημερινήν συνάντησην. Μπρε την έχει ρουφήξει ο ρούφουλας τη γκράπα τη Λημνιά και απλά δεν του έβγαζε 60ρι το μεχάνημα σήμερα για να πάρει κανά ούζο Δώδεκα ο κανάγιας και το ανέβλαβε λαίμαι ;D ;D ;D Ντιπ ζαγάρια πια είστε. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 O νέος αδμιν φυλάττει Θερμοπύλας λαίμαι, είσαι υπό επιτήρησιν λαίμαι φίλοους. Όσο για τη Μάνγκα είναι για μπανάκι, λίγο ακόμα ufo-boc και έκλεισε σαν μέλος ;D ;D ;D καλά για να δείξω καλή διαγωγή ο επιπληττόμενος, να μια μεθαδονοσονγκόνη μια και σ' έλειψε το κορίτσι μας... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Λες ρε συ να παιζει τετοια παιχνίδια ο ογκόλιθος? Δεν μου φάνηκε... Ήταν ο μόνος σίγουρος... Αλλα μπορει και να μην εχεις άδικο... Αδμιν εισαι... Κατι παραπάνω θα ξέρεις 9 λεπτα κομματι - ποιος ειμαι ρε, ο Καταρραχτης (τις καλησπερες μου κύριε Κωστα) Σπερα Νίκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις