Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Ακουσμα Reggae περαν του 10λεπτου μπορει να μου δημιουργησει την ταση να δαγκωσω καποιον... Εχεις ακουσει reggae από σωστα ηχεια με μπασο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 [flash=200,200] Ολη η ζωη μου ητ.. ηταν ένα ψεμα.. ;D κάτσε να πάμε γηραιώς...για τον Wtf το ρασταφάρι λολ Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Και επειδη είναι σαβ/βραδο παντα χωραει τουτο εδω: 8) [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Εχεις ακουσει reggae από σωστα ηχεια με μπασο?Τι ερωτηση.... Το γουστο δεν ειναι θεμα καλου ηχοσυστηματος. Οπου και να ακουσω Reggae/Punk/Rap/Hip Hop/Σκυλαδικα κλπ, το ιδιο μου κανει. Δεν παλευονται λεμεεεεεεεεεε..... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 s.s No 6 (μαύρη μπίχλα) ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Το γουστο δεν ειναι θεμα καλου ηχοσυστηματος. Και όμως βοηθαει λιγο. Εγω ποτε δεν συμπαθησα το Alalala ωσπου το ακουσα προσφατα εξω με ηχειαρες επεσα ξερος. Τωρα πλεον το παιζω στο σπιτι με τα μικρα ηχειακια μου μαζι με το P-bass μου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Και όμως βοηθαει λιγο. Εγω ποτε δεν συμπαθησα το Alalala ωσπου το ακουσα προσφατα εξω με ηχειαρες επεσα ξερος. Τωρα πλεον το παιζω στο σπιτι με τα μικρα ηχειακια μου μαζι με το P-bass μου. :) Αυτό λέγεται μουσική αλλοτρίωση μέσω της τεχνολογίας (ακούς εκεί alalalala long) ;D Και μετά το ευχάριστο μουσικό διάλλειμα σας εύχομαι ένα όμορφο σαββατόβραδο ;D ;D ;D s.s No.... καληνύχτες! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Και όμως βοηθαει λιγο. Μπααααα.... :P Καληνυχτα Magna. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Κι ενα τελευταιο να παμε να ετοιμαστουμε για παραλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Κι ενα τελευταιο να παμε να ετοιμαστουμε για παραλια. Εσυ εισαι για αυτους εδώ. ;D [flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=lyPsvx3O8j4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις