samy paraga Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 E ναι. Που ακουστηκε, να ξερει να παιζει πανω απο 3 νοτες? Να πας να ακούς νότες με τον άλλο το προτεστάντη, το Βαρελινέζο ρε ;D ;D ;D ΔΙΑΣΚΕΥΗ 3 η κοπέλα έχει φωνάρα, η μπάντα της όμως είναι σα τους βαθύ μπλαβί, σα τους προτεστάντες ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Paul Rodgers και τον Steve Marriott Eπειδή αναφέρθηκαν δύο τραγουδιστές άγγλοι-με γρέζι, να προσθεσω άλλους δύο φοβερούς.Ο Σκωτσέζος Frankie Miller (κοντοχωριανός) και ο Terry Reid :) Η αγαπημένη μου τραγουδιστική συνομοταξία ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Αύριο οι βουνοπλαγιές, όταν κοπάσει η βροχή, θα γεμίσουν μανιτάρια, σαλιγκάρια και άλλες πολλές εκλεκτές λιχουδιές............ ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Κι ένα παλικάρι με απύθμενο ταλέντο, που οι περιστάσεις δεν τον "άφησαν" να γίνει Star..... :-X https://www.youtube.com/watch?v=x0JDaLQSwV4 8) 8) 8) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Eπειδή αναφέρθηκαν δύο τραγουδιστές άγγλοι-με γρέζι, να προσθεσω άλλους δύο φοβερούς.Ο Σκωτσέζος Frankie Miller (κοντοχωριανός) και ο Terry Reid :) Η αγαπημένη μου τραγουδιστική συνομοταξία ;D Μεγαλοι και οι δυο με προτιμηση στον Frankie Miller. To jealusy ειναι τεραστια κομματαρα,το αγαπημενο μου κομματι απο εκεινον. Τι φωνη ειχε ο ανθρωπος! Απο αποκατω,επισης Σκωτσεζος(εξ Αυστραλιας ;D) που γουσταρω πολυ: Kαι βεβαιως ο μεγας: Γεια σου Φωταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα Γιωργάρα... :D Άντε να το συνεχίσω κι εγώ https://www.youtube.com/watch?v=fWu110jGQqU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Ομορφα. Δεν ξερω αν εχεις ακουσει το αποκατω. Τι συνθετης αλλα και τι φωναρα ο Hiatt! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις