Guru npap Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 από την μανηταροκατάχρηση ΥΓ. διαμαρτύρομαι στις αρχαί... μπρος στους μπιρμπιλοτσακίρικους οφθαλμούς μας, διεξάγεται ανηλεής μπανκοπροσυλητισμός ανυποψίαστων ψυχώνε από γνωστούς άγνωστους... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 sad songs 2 ....για να μάθετε.... ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=2x26IoiXEA8 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχετε ανάγκη ΝΠΑΠ οι φρίκουλες ζόμπι στα νειάτα ήσασταν, ζόμπι και στα γεράματα 8) https://www.youtube.com/watch?v=DadnHEdhY8E No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 sad songs 2 1/2 ....επειδή κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Να σας αφήσω λοιπόν στο πένθος σας- ακόμα το Λόρδα πενθείτε? Έχουμε και ηχογράφηση λαίμαι :P Καληνύστες φρίκουλες-Λίτσα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 sad songs 2 1/2 ....επειδή κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως... ;D ;D ;D όντως μπίχλα ;D ας ανέβουμε κομματάκι μη θρηνούμε θύματα ::) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 @Μagna: @Panosprog: Τι βιντεο ειναι αυτα που ποσταρεις ωρε Prog Πανο? 2 ωρες και 15 λεπτα διαρκεια? ??? Κοψε κατι... Να σας αφήσω λοιπόν.... Μας αφηνεις κιολας κουμπαρε? Μα γιατι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Ωραια εκτελεση του Can't Find My Way Home ωρε Npap. Btw, εχεις ακουσει τη στουντιο εκτελεση απο Neal Morse? Την εχω ποσταρει μερικες φορες εδω παλιοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Μας αφηνεις κιολας κουμπαρε? Μα γιατι..... Toν πήρε τηλέφωνο η MCA.Mην τους στήσει τους ανθρώπους ;D Έχουν βγάλει ένα άσχημο κομμάτι οι Heep? Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Όταν ηχογραφήσω (motown σκέφτομαι ::)),αυτό θα το διασκευάσω.Σιγά μην το ανεβασω εδώ μέσα όμως ??? ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις