Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Το μέλλον είναι τώρα λαίμαι... και δεν θα το γουστάρουμε καθόλου. Τέρρυ μου, γλυκέ μου Τέρρυ, πόσο σε καταλαβαίνω! :) Και είμαι σίγουρος ότι σίγουρα δεν το γουστάρουμε (αν και για μένα δεν υπάρχει καν σαν έννοια πια). Αλλά η ρημάδα η ιστορία ποτέ δεν μας ρώτησε για το τι θα γράψει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_yROlfzNSiQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 ΥΓ: Συλλαλητήρια και μπράβο... Σύντροφε συναγωνιστή, ΠΟΤΕ δεν πανηγύρισα στη ζωή μου, ΠΟΤΕ δεν ήμουν οπαδός-με ρώτησες κάποτε αν ο τουρέ είναι παίχτης του ΟΣΦΠ ;D ;D ;D Σε ξαναλέω λοιπόν και με όλο το ΄σεβας της φιλίας μας, πως πρέπει να χαλαρώσεις, καθότι πλέον είμαι αδμίν και θα σε διαγράψω κανάγια δι απρέπειαν προς τους ανωτέρους σου λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Αλλά η ρημάδα η ιστορία ποτέ δεν μας ρώτησε για το τι θα γράψει Καλέ μου φίλε, επέτρεψε μου να πιστεύω ότι σήμερα ο «σοφός λαός» κάτι έγραψε στις ιστορικές σελίδες ;) ΥΓ: Sammy, καλέ μου φίλε, χαλαρός είμαι. Σχολιαστής κοινωνικών φαινομένων είμαι, παρατηρητής υπερήφανων λιβελούλων και (φωτιά θα πέσει να με κάψει, αλλά το άκουσα σήμερα) εν αναμονή θαυμάτων- καθώς μόνο αυτά προσδοκούμε- σύμφωνα με αγαπημένο ψηφοφόρο των... λιβελούλων. Έχουμε πλάκα λαίμαι. Όχι πολύ, αλλά αρκετή ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Καλέ μου φίλε, επέτρεψε μου να πιστεύω ότι σήμερα ο «σοφός λαός» κάτι έγραψε στις ιστορικές σελίδες ;) Χαμπάρι δεν πήρε όμως. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RbCAeeZHgGo https://www.youtube.com/watch?v=WN3c8CXLId8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις