cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Θύμισέ μου να δ΄κω ένα μπόνους στο παιδί για το κόπο του, μια φυάλη πρωτόρακο ;D ;D ;D Σαββάτο βράδυ βγάζουμε με τον πεθερό 8) τα τσίπουρα Σάμυ. Να σου κρατήσω να δεις πως είναι η γράπα; 8) :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Κατέβηκα αγόρασα καινούρια μπουκάλα Johnny (ευτυχώς μένω στο κέντρο της Αλεξάνδρειας....) και επέστρεψα δριμύτερος...... :D ;D Όσο για τις μπύρες Γιώργο, με το φαί καλές είναι....... ::) Εγω γουσταρω τα ελαφρια(μπυρες),ουισκια,τσιπρα και τετοια ειναι πιο αντρικα. Ωραια πραματα εβαλες,Long/Αudio/Παυλο και την τριπλετα Pap,LK και Φουζιο. Αν επιτρεπεται κατι οξω απο δω ;D: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Αν επιτρεπεται κατι οξω απο δω ;D: Πρώτη φορά τους ακούω, πολύ καλοί... Γιώργο παίζει να είσαι εγκυκλοπαίδεια γνώσεων πάνω στην Rock :o Και κάτι τελευταίο από μένα χωρίς λόγια και σχολιασμούς.......Δεν τα χρειάζονται οι παρακάτω τύποι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 '79.Άρχιζε η 80λα δειλά δειλά.Εκεί στο μεταίχμιο... ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Πρώτη φορά τους ακούω, πολύ καλοί... Παντελως ασχετος ειμαι Φωτη με τα του ροκ κλπ,απλα ειναι φιλοι και για πολλα χρονια συμπαικτες σε καποιες μπαντες,γι'αυτο και τους ξερω. Παντως το αλμπουμ που ειχαν φτιαξει ως Mr Killjoy ειναι εξαιρετο. Οι δυο εξ'αυτων εχουν φτιαξει ετουτους εδω. Καλο βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 και πίσω ολοταχώς ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 sad songs 1 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=N-ExoVZ7l5s Eνα καταπληκτικο κομματι απο τους Iron Butterfly live 1997 με τον ιδρυτη τους Doug Igle στα πληκτρα και πρωτα φωνητικα (και τα αλλα φωνητικα ειναι καταπληκτικα!Το κομματι ειναι σχετικα αγνωστο στους μη γνωστες και αυτο του ανεβαζει την μουσικη του αξια αφου ειναι για εκπαιδευμενα αυτια !!Απολαυστε το! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Ούτε 2 ετών δεν ήμουν τότε! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Εχεις επισκεφθεί την σελιδα του? Δεν νομιζω να εχω παει σε πιο deep-web στυλ σελιδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις