Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 πίκρα μαύρη δηλαδή αλλά θα προειδοποιήσω καλού κακού.Ήρθαν και τα μέτρα... :o) Μαύρη πίκρα; Μέτρα; Τι είναι τούτο πάλι... Μπας και είναι πράγματα του σατανά; :o ;D θα συμβουλευτώ τον γέρο (Παράγκα) του βουνού επ' αυτών. Αλλά στο μεταξύ ας κάνουμε λίγο κέφι με τον μαλλιά κύριο 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Deja vu 81 κατάσταση Τερυ μου... Ο Κυρκος με ποδήλατο κι η παρθένα με τον σατανα... (τΑ λοιπά, of course, θα ήταν ανώριμο να τα σχολιάσω) Ρε μπας να ξαναπάω inter rail? Φτάνει το τρένο στο Παρανεστι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Ρε μπας να ξαναπάω inter rail? Φτάνει το τρένο στο Παρανεστι? ;D Άμστερνταμ φίλος... ;D ΥΓ: Μιλάω με Παράγκα ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Ενόσω μίλαγα με ΠαρΤΕΡΡΥ, ο Σιγαρέτος με έστειλε 4 συγκλονιστικές εκτελέσεις μιάς παρλάτας που του ζήτησα για ένα άσθμα. Προσλαμβάνεται 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Για το βασικό δεν μιλήσαμε όμως.......... ::) ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Για το βασικό δεν μιλήσαμε όμως.......... Τα λεφτά δημιουργούν προβλήματα, εξάλλου είναι και φορείς μικροβίονε λαίμαι, σε θέλω υγιή και ακμαίο ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ αυτό θέλω να ακούσω ;D Ωραίο το Παρανέστι.Το έχω επισκεφθεί εις το παρελθόν.Αλήθεια ρε Παραγκόβιε εσύ που είσαι κοντά στους σλάβους μπας και ξέρεις τι σημαίνει slabo?Κάτι μινόρε είναι αλλά τι σημαίνει ακριβώς,ξες? Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ αυτό θέλω να ακούσω ;D Ωραίο το Παρανέστι.Το έχω επισκεφθεί εις το παρελθόν.Αλήθεια ρε Παραγκόβιε εσύ που είσαι κοντά στους σλάβους μπας και ξέρεις τι σημαίνει slabo?Κάτι μινόρε είναι αλλά τι σημαίνει ακριβώς,ξες? Εγώ μανδάμ, μόνο από sklabo ξέρω ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Εγώ μανδάμ, μόνο από sklabo ξέρω ;D ;D ;D Έπεσα στην περιπτωση...απ'την άλλη έχω το αιλουροειδές να προσπαθεί να κυκλώσει το τετράγωνο...ορέ πού πάμε? Δέηση στο σύμπαν ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Εγώ μανδάμ, μόνο από sklabo ξέρω ;D ;D ;D Φίλος, σκλάβος σε metal εκδοχή λαίμαι ;D https://www.youtube.com/watch?v=0NYiOHGapRk ΥΓ: Φίλος μην ξεχάσεις, ανταλλάσσω κρασά με φίνα αποστάγματα ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις