samy paraga Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Το Τέσλα, εγώ τον σκότωσα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Το Τέσλα, εγώ τον σκότωσα χαχαχαχα μπα.... ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Να βάλοω και κάτι από το φιλικό μου παρελθόνε λαίμαι καθότι δεν γίνομαι πουστευτός πως σκότωσα το Τέσλανε λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Βρε Npap καιρό θέλω να σε ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.....αυτός ο τριχωτός-μαλλιαρός με το άγριο βλέμμα στην φωτό στο άβατάρ σου ποιός είναι; θα αποκτήσω κρίση ταυτότητας (ή κάπως έτσι) τελικά... ο SF υπό την επήρεια πυρετού, με έκανε Νικόδημο... ο ακατονόμαστος υπό την επήρεια ληγμένων μανιταριών Yameth... και έτσι που πάει έπεται συνέχεια που θα με ωθήσει σε υπαρξιακές ατραπούς... ποιος είμαι? τι είμαι? γιατί είμαι?... και άλλα ωραία εις -αι... 8) όσο για το μαλλιαρός μπα... γκρίζος και αραιωμένος... και το βλέμμα ευκολάκι... αν σε ακολουθούσε σε επισφαλή απόσταση γνωστό μπανκιό ντυμένο με λαμαρίνες, φωνάζοντας μεν μύγδαλα, αλλά κραδαίνοντας απειλητικά σπασμένο βινύλιο των Dead Kennedys, εσύ πως θα γύριζες να το κοιτάξεις?... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Οι λαμαρίνες να είναι αυθεντικές και να κόβουν σα ΖΑΝΑΕ παλιοφρίκουλε λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 α μπα...στα σύγχρονα eshop, αυστηρώς ανυπόγραφες φο ρεπλίκες λαμαρίνας από ηθικά ξεπεσμένες γονεϊκές παροχές... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Πόσες φορές θα σου πω ότι βαριέμαι τα κλασσικά blues... ???Κλασσικο Blues ο Collins? Catch this! Θα φτιάξω προφίλ στη μάνα μου να τα λέτε. Δε χάνει Αυτιά ούτε για πλάκα.Nα κι ενας σοβαρος ανθρωπος στην οικογενεια. ;D Χαιρετισμους πες της και ευγε για το καλο της γουστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Θα ήθελα να χαιρετήσω το Λεωνιδα Κύρκο και να του πω πως ο γιός του, είναι αντιπροσωπευτικός αυτών που ζούμε. Ευχαριστώ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις