Guru npap Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 ;D όλα τα λεφτά... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Ηχάρα, κομματάρα, α ρε Timmons μύθε! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Βρε Npap καιρό θέλω να σε ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.....αυτός ο τριχωτός-μαλλιαρός με το άγριο βλέμμα στην φωτό στο άβατάρ σου ποιός είναι; Καλησπέρες..... και Dino......σεμνά! :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Ωωω ρε cigaret, πέτυχες ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, ενός παίκτη που με έχει στιγματίσει, για τέτοια επιρροή μιλάμε! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Bill έχει 2 μήνες που τον έμαθα και έχω πάθει πλάκα (σχεδόν....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Βρε Npap καιρό θέλω να σε ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.....αυτός ο τριχωτός-μαλλιαρός με το άγριο βλέμμα στην φωτό στο άβατάρ σου ποιός είναι; Ανόητο παιντί, ο γκουρού ο αφεντικός, ο Γιάμεθ λαίμαι ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=kTpt49GAIWM No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Φύγαμε cigaret! ;D 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Ανόητο παιντί, ο γκουρού ο αφεντικός, ο Γιάμεθ λαίμαι ;D ;D ;D 'Αααααα, μικρός είμαι θα μάθω..... :D Φύγαμε cigaret! ;D 8) Ωραίος ο νέος...Μπράβο Mr Tranto! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Πείτε τα εσείς.Εγώ αυτό ακούω και φεύγω ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις