magna Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Βασικά και κυρίως ηθελα να αφιερώσω σε κείνο το παιδί που το λενε Μιχάλη, και οχι Βασίλη, και ο οποίος γυρνοβολαει κάπου στο Βέλγιο, νομιζω, υπό το ψευδώνυμο Tamtam Οσο τους υπόλοιπους, Τζιμπούρ, βασίλισσα, Φαζιος και παράγκας.... Είστε γνωστές λουγκρες και δεν θα σας σχολιάσω. Ούτε καν θα σας καλησπερίσω (λαιμαι, τωρα) - Τεσπα, Καλησπέρα χαχαχαχαχαχα μετά απ'το υπερατλαντικό τζετ λαγκ που έχω πάθει με τις μουσικές,ήρθε αυτό να μ'αποτελειώσει χαχαχαχαχα Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Περιοδος Lucky Peterson οι δυο τελευταιες μερες. Ακουσα και τα 19 αλμπουμ που εχω και συνεχιζω ακαθεκτος λεμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 https://youtu.be/_BDkAB8RtHI δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 ρε τι μου θυμίζει αυτούνο?... ::) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 ρε τι μου θυμίζει αυτούνο?... ::) Κατι τετοιο ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 έλα ρε Γιώργο και έσπασα το κεφάλι μου... γεράματα... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Είστε γνωστές λουγκρες και δεν θα σας σχολιάσω. Ούτε καν θα σας καλησπερίσω (λαιμαι, τωρα) - Τεσπα, Καλησπέρα Πσιτ φίλοους μπορεί ο μανγας και οι άλλες πουταναφέρεις να είναι λούγκρες,αλλά δι εμέ είναι βαρια σα κατηγόρια λαίμαι έτσε? Όχι τπτ άλλο, αλλά με τι λέει και ο αφεντικός πως παρενοχλώ τοιούτους.........συμφομουρίστες ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις