Guru npap Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 Καληνύχτες στην παρέα! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 ΥΓ: Πότε θα γράψουμε κάτι, οτιδήποτε; ;) Terry, αν ειναι να γράψετε (παίξετε) να με φωνάξετε μαι μενα. Οπως σου εχω πει ειμαι χρήσιμος στο να αδειάζω, έγκαιρα, τα τασάκια και στο να φέρνω, έγκαιρα, φρέσκες κρύες μπυρες απο το ψυγείο. Επίσης να ενημερώσω οτι ξέρω ΟΛΑ τα ματζορε ακκορντα και αρκετά απο τα μινόρε. Με την ευκαιρία να βάλω και ενα φρέσκο άγνωστο τραγουδάκι και να το αφιερώσω στον φίλο μου τον ληστοσυμμορίτη.. Σάμυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Wtf δώσε βάση 8) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 τι κομματάρα και τι βίντεο που έφτιαξε ο τύπος... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε η magna...... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Ένας "φόρος τιμής" στα "μπλουζ" που χορεύαμε παλιά...... Gvour μην πεις τίποτα.... ::) :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις