gvour Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 έτσι Γιώργο...επαναφορά στην τάξη...τέλος τα πιπίνια... back to σκαρπίνια.... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 https://youtu.be/yZiSyNicwPI δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Με εφτιασες npap. Καληνυχτιζω ευτυχης. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Γεια σου κι εσε Περικλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Με εφτιασες npap. Καληνυχτιζω ευτυχης. :) Όνειρα γλυκά George.. Eγω λεω να πιω ενα καφεδάκι πριν την πέσω (εκείνο με την red label) οσο θα ακουω αυτα που βάλατε Μητσο, θα σε πάρω αυριο να σου πω γιατι δεν ειμαι κατάλληλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Παρτε και μια κομματαρα !!!!Απο τα παιδια (SOCRATES ) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 @Marvin....ουπς σορρυ Dinos. Κανε δυο τους καφεδες,cheeeeeers!!!!!! @Peris Δεν ειμαι Σωκρατικος αλλα δεν μπορει κανεις να μην υποκλιθει σε αυτη την μπανταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις