Guru npap Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Linda? e? e?... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω βρε Νίκο, αλλά μετά την Joss όλες μου φαίνονται λίγες..... Εδώ με έναν εκκολαπτόμενο κιθαρίστα.... ναι...και όπως είχα γράψει κανα χρόνο πριν στο φατσομπούκι με αφορμή το: (ε έχει την τιμητική του σήμερα)... "...το πουρο(κ) και το τεκνό, γεφυρώνουν το ...χάσμα των γενεών σε μία από τις ωραιότερες σύγχρονες εκτελέσεις ενός αγαπημένου μου άσματος.... φαντάζομαι και τον διάλογο στα παρασκήνια... Jeff: - I Put a Spell On You babe... Joss: - άσε μας ρε μπάρμπα... κοίτα να μου ζήσεις παίζοντας μέχρι να τελειώσει το song.. Jeff: - έτσι babe... το έπιασες το νόημα... με μένα ναι σίγουρα θα ...τελειώσεις.... (ή ἀμυνα των -ήντα)..." ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Linda? e? e?... 8) Έτσι που το πας καταλήγουμε σε αυτήν... https://www.youtube.com/watch?v=1plvBR02wDs Της εποχής σου θά'λεγα.... ή ακόμα καλύτερα αυτήν... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 φαντάζομαι και τον διάλογο στα παρασκήνια... Jeff: - I Put a Spell On You babe... Joss: - άσε μας ρε μπάρμπα... κοίτα να μου ζήσεις παίζοντας μέχρι να τελειώσει το song.. Jeff: - έτσι babe... το έπιασες το νόημα... με μένα ναι σίγουρα θα ...τελειώσεις.... (ή ἀμυνα των -ήντα)..." ;D ;D ;D Μην ξύνεις πληγές.....48 είμαι....... ::) :-[ :-X :-\ :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Κι ο Στίβι δίνει ρέστα... Κανονικα ομως. Jossαρα λεμε. Mια που 'τ 'αναφερε πιο πριν ο npap,το αγαπημενο μου Pretenders: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Γκρουπάρα Γιώργο, η Chrissie Θεά.... :o Εδώ με έναν ψιλοκαραγκιόζη Sorry Samy.... https://www.youtube.com/watch?v=hZWqxn9L8l4 Ο Iggy ποτέ δεν μ'άρεσε είτε μόνος είτε με τους Stooges......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 μπα... μπορεί να μη παίζω σαν τον Jeff αλλά και οι δυο αλά Φαουστ χρατσα, χρουτσα χρατσα χρουτσα, μάλλον θα καταλήξουμε σε αυτήν... μη μασάς και έλα στην παρέα μας...αλίμονο στους νέους... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Άντε κι ένα για καληνύχτα, γιατί σε λίγο θα μπεί ο Καταρράκτης και θα αρχίσει πάλι με τα Hammond και τα progressives...... :o και σεμνά..... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Καλο βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις